22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ένταλμα σύλληψης για τον πατριό

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης με βαριές κατηγορίες σε βάρος του 23χρονου, που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα, το οποίο μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, την περασμένη Τετάρτη (10/1).

Ο φερόμενος ως δράστης της άγριας κακοποίησης του παιδιού είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον 23χρονο Ρομά ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τους καταυλισμούς εντός και εκτός Αττικής την ώρα που ο 4χρονος εξακολουθεί να δίνει «μάχη» μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Καλά νέα για τον 4χρονο

Ειδικότερα, για την κατάσταση της υγείας του 4χρονου αγοριού εξέδωσε ανακοίνωση το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Όπως γίνεται γνωστό, από την Κυριακή (14/1) ο 4χρονος αποσωληνώθηκε ενώ ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα και έχει ανακτήσει κινητικότητα στο άνω και κάτω άκρο της δεξιάς του πλευράς. Πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει στην αριστερή πλευρά -σε χέρι και πόδι- του 4χρονου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την έγχυση υποσκληρίδιου αιματώματος στη σπονδυλική του στήλη.

Όσον αφορά στα άλλα τρία του αδέλφια -ηλικίας 8, 10 και 11 ετών- έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμηση και ο έλεγχος για τυχόν μεταδιδόμενα νοσήματα, έχουν εξεταστεί από ιατροδικαστή και εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Ορθοπεδικό Τμήμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό