22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ένοχη η μητέρα που κακοποιούσε τα θετά παιδιά της – Η ποινή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποινή 16 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στην 50χρονη μητέρα στη Ζάκυνθο, η οποία κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο ανήλικα θετά παιδιά της.

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι δικαστές έκριναν τη μητέρα ένοχη για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τελικά αν το 12χρονο αγόρι και η 9χρονη αδερφή του θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή θα φιλοξενηθούν σε κάποιο άλλο ασφαλή χώρο.

Η αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσαν τα δύο ανήλικα παιδιά έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (06/04) όταν το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τηλεφωνικά το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, μια γειτόνισσα της φερόμενης ως δράστιδος, τους κατήγγειλε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορά στα δύο μικρά παιδιά, 9 και 12 χρόνων αντίστοιχα, τα οποία είχαν υιοθετηθεί πριν από τρία χρόνια, από την ίδια την φερόμενη ως δράστιδα και τον σύζυγό της.

Ένας εφιάλτης χωρίς τέλος

Όπως ανέφερε η γειτόνισσα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το 12χρονο αγοράκι πήγε κλαίγοντας σε εκείνη να ζητήσει βοήθεια, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης στο σώμα του και της ανέφερε ότι η θετή του μητέρα τον χτυπά σχεδόν σε καθημερινή βάση για όλο το διάστημα συμβίωσής τους, από την αρχή της υιοθεσίας τους.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας των παιδιών αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες.

Ο ξάδερφος του πατέρα ξέσπασε, μιλώντας στο Flash.gr, για την αυτοκτονία του ξαδέρφου του λέγοντας ότι «κατά τη δική μου άποψη, δεν πρέπει να ήταν ούτε οικονομικοί οι λόγοι που έβαλε τέλος στη ζωή του. Κάτι άλλο πρέπει να έχει συμβεί. Σήμερα η μητέρα περνάει από εισαγγελέα και ανακριτή, υπάρχει δικαιοσύνη που θα κρίνει και πρέπει να κρίνει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό