18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ένοπλη ληστεία σε σουβλατζίδικο στη Νέα Ερυθραία με λεία 20 χιλιάδες ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ληστεία υπό την απειλή όπλου έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης σε σουβλταζίδικο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας όταν εισήλθαν από την πλαϊνή πόρτα του καταστήματος δυο νεαροί οπλισμένοι, ντυμένοι με μαύρα ρούχα και με τα χαρακτηριστικά τους καλυμμένα με μαύρες κουκούλες.

Ο ένας εκ των δυο δραστών κρατούσε όπλο το οποίο έστρεψε κατά του υπευθύνου από τον οποίο ζήτησε να μεταβούν στον πάνω όροφο του καταστήματος μαζί με άλλους εργαζόμενους στην κουζίνα. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του καταστήματος και ταμίας, ο ένοπλος ληστής μιλούσε άπταιστα ελληνικά.

Ο χώρος είναι το καθιστικό των εργαζομένων και στο σημείο φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο με τις εισπράξεις του οποίου την ύπαρξη γνωρίζει όλο το προσωπικό αλλά μόνο οι υπεύθυνοι μπορούν να το ανοίξουν.

Υπό την απειλή του όπλου, ο ένας εκ των δυο δραστών διέταξε τον υπεύθυνο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Ο υπάλληλος υπάκουσε στις εντολές του ληστή καθώς φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα.

Οι δυο ληστές άρπαξαν φακέλους με χρήματα εισπράξεων προηγούμενων ημερών, ποσό που αγγίζει περίπου τις 20 χιλιάδες ευρώ, και ορισμένα έγγραφα που αφορούν στο δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας που βρίσκεται στην Κηφισιά. Την ώρα που τράπηκαν σε φυγή δεν δίστασαν να αρπάξουν και χρήματα από το ταμείο.

Οι δυο δράστες επιβιβάστηκαν σε λευκό αυτοκίνητο και αποχώρησαν από την Τατοϊου προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία μετέβη στο σημείο και πήρε τις καταθέσεις των θυμάτων. Διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό