17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Ένιωθα ότι ήμουν έτοιμη για μεγάλο παιχνίδι, αυτή ήταν η μέρα μου’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
20.04.2024 | 19:46

Η Νικόλ Ελευθεριάδου
EUROKINISSI SPORTS

Η Νικόλ Ελευθεριάδου με επτά γκολ ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στην πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four Champions League πόλο γυναικών, με τη διεθνή αθλήτρια μετά το τέλος του νικηφόρου ημιτελικού να στέκεται στην εκπληκτική μέρα που βρέθηκε.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 16-12 την ισπανική Ματαρό και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Final Four Champions League πόλο γυναικών, εκεί που το μεσημέρι της Κυριακής (21/04, 15:00) θα διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιό του στη διοργάνωση κόντρα στη Σαμπαντέλ.

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια του ημιτελικού, Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της European Aquatics, αναφέρθηκε στα επτά γκολ που πέτυχε και στη συνολική “ερυθρόλευκη” απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου:

“Όλη την ημέρα ένιωθα ότι ήμουν έτοιμη για αυτό το μεγάλο παιχνίδι και είδα το ίδιο συναίσθημα από όλα τα κορίτσια. Όταν έβαλα το πρώτο πέναλτι, ένιωσα αμέσως ότι αυτή ήταν η μέρα μου και ότι μπορούσα να κάνω μερικά ακόμα σουτ.

Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου με αυτά τα γκολ. Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που πέτυχα επτά γκολ σε ένα παιχνίδι, ίσως συνέβη μια φορά σε ένα πιο εύκολο παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά είμαστε όλες πολύ χαρούμενες.

Τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα. Είχαμε τον έλεγχο απέναντι σε μια πραγματικά σπουδαία ομάδα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό