23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ένιωθα πως η Γουαδαλαχάρα ήταν το μέρος για να ξεπεράσω δύσκολα συναισθήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε το εμπόδιο της Γκαρσία και την Κυριακή θα παλέψει για τον τίτλο στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα. Η Ελληνίδα τενίστρια άφησε πίσω της μία δύσκολη περίοδο και μίλησε για όσα νιώθει όταν παίζει στο Μεξικό.

«Ένιωθα ότι αυτό είναι το μέρος για να ξεπεράσω κάποια εμπόδια και δύσκολα συναισθήματα. Δεν θέλω να γυρίσω στο US Open γιατί ανήκει στο παρελθόν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον τελικό και θα μείνω εδώ μέχρι το τέλος του τουρνουά. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο φέτος» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το τελευταίο μας ματς με την Γκαρσία ήταν ένα από τα δυσκολότερα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Ο στόχος μου σήμερα ήταν να χαμογελάω, να απολαμβάνω, να βγω να το διασκεδάσω. Είναι κάτι που δεν έχω νιώσει εδώ και καιρό. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου ότι αν δεν μπορώ να το νιώσω εδώ, σε αυτό το στάδιο, τότε πού; Έχω ένα ακόμα ματς και θα έχω τον ίδιο στόχο. Να βγω έξω με χαμόγελο και να απολαύσω την τελευταία μέρα μου φέτος στη Γουαδαλαχάρα.

Δεν έχω νιώσει αλλού τέτοια αγάπη, γι’ αυτό λέω συνέχεια ότι είναι σαν τουρνουά της πατρίδας μου. Επαναλαμβάνομαι, αλλά αυτή η στήριξη είναι το κάτι άλλο. Είμαι χαρούμενη που το ζω, υπάρχει λόγος που λέω ότι η πόλη αυτή είναι το δεύτερο σπίτι μου. Μακάρι να μπορούσα να περάσω περισσότερο χρόνο εδώ κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ταξιδεύω πολύ και δεν υπάρχει χρόνο. Νιώθω σαν να έχω οικογένεια εδώ, είμαι τυχερή που έχω γύρω μου όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. στο τουρνουά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό