23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ένα love story, η καλύβα του Παππά και η νέα υποψήφια για αποχώρηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας έρωτας στα πρώτα του βήματα, οι ίντριγκες που ποτέ δεν λείπουν αλλά και αρκετά χιουμοριστικά περιστατικά ήταν το… μενού στο επεισόδιο του Survivor, την Τρίτη το βράδυ. 

Πρωταγωνιστές, χωρίς αμφιβολίες ήταν ο Κρητικός Ρικουνάκης, απο την ομάδα των Διασήμων, ο οποίος έχει τρυφερά συναισθήματα για την Χρύσα από τους Μπλε και δέχεται τα πειράγματα των συμπαικτών του αλλά και του Γιώργου Λιανού. Μάλιστα, το χειροφίλημα που της έκανε, ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα του επεισοδίου. 

Ένας άλλος παίκτης που τράβηξε το ενδιαφέρον στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος φαίνεται πως έχει αποκτήσει το δικό του “στρατηγείο”, που δεν είναι άλλο από μια καλύβα που έχει φτιάξει για να μένει μόνος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν πολύ ωραίο αγώνα που είχε στοιχεία ντέρμπι, αφού έληξε με σκορ 10 – 8, υπέρ των Μαχητών, οι οποίοι για μια ακόμα φορά πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, ως παρατηρητές.

Εκεί, και πάλι μια νέα παίκτρια βρέθηκε στον “τάκο”, αφού αυτή τη φορά οι Κόκκινοι ψήφισαν την Αναστασία, η οποία πήρε 8 ψήφους, έναντι 3 που έλαβε η Μαρία Αντωνά.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η παίκτρια των Διασήμων είπε: «Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, το είχαμε συζητήσει και με τα παιδιά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, δεν είναι ευχάριστη διαδικασία για κανέναν. Ευχαριστώ τα παιδιά της Μπλε Ομάδας για τα καλά τους λόγια. Δεν θα ήταν δίκαιο για τη Μαρία να πάει σε τρίτη σερί μονομαχία. Ελπίζω ότι θα πάω και θα επιστρέψω νικήτρια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό