19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ένα James Bond game έρχεται στο Apple Arcade τον Σεπτέμβριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα παιχνίδια που θα προστεθούν στην υπηρεσία Apple Arcade μέσα στο Σεπτέμβριο και επιβεβαίωσε πως θα γίνουν αναβαθμίσεις σε περισσότερα από 40 υπάρχοντες τίτλους.

Ανάμεσα στα νέα παιχνίδια ξεχωρίζει το Cypher 007 της Tilting Point, ένα top-down stealth game που μεταφέρει τον gamer στον κόσμο του James Bond και του δίνει την δυνατότητα να ζήσει ορισμένες από τις πιο γνώριμες στιγμές και περιπέτειες του πράκτορα. Θα προστεθεί στο Apple Arcade στις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Νέα προσθήκη και το My Talking Angela 2+, όπου αλληλεπιδράς με ένα εικονικό κατοικίδιο που ονομάζεται Angela και την βοηθάς να εκτελέσει διάφορες ενέργειες (π.χ. μαγείρεμα, χορός, σχεδιασμός κοσμημάτων), ενώ μπορείς να παραμετροποιήσεις την εμφάνιση της κατά το δοκούν. Αναμένεται στο Apple Arcade στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα άλλα δύο νέα παιχνίδια είναι το Japanese Rural Life Adventure (15 Σεπτεμβρίου) και το Junkworld (22 Σεπτεμβρίου), με το τελευταίο tower-defense game να αποτελεί δουλειά των δημιουργών του Kingdom Rush.

Σε ό,τι αφορά τα updates υπαρχόντων τίτλων, ξεχωρίζουν αυτά των Hello Kitty Island Adventure, WHAT THE CAR?, Cityscapes: Sim Builder, Angry Birds: Reloaded και Jetpack Joyride 2. Το τελευταίο συμπληρώνει έναν χρόνο στην υπηρεσία και γι’ αυτό θα λάβει δύο νέα game modes και διάφορα mini events.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό