17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ένα… όργανο απελπισίας η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τρόμος για την ΑΕΚ της αναγέννησης, την ΑΕΚ του Μελισσανίδη, είχε κάνει την εμφάνιση του από νωρίς. Όταν ακόμα, καλά καλά, ξεκινούσε η όλη προσπάθεια, από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Φοβούνταν από τότε, τα τρία γράμματα. Χτυπήθηκε με πολλούς τρόπους. Τόσο η ομάδα όσο και ο διοικητικός της ηγέτης. Βασικός στόχος τους, το γήπεδο. Απέτυχαν. Παταγωδώς! Ο Δήμαρχος πήγε σπίτι του, οι γύρω του εξαφανίστηκαν στο περιθώριο και έμειναν μόνο τα… πρωτοσέλιδα-ανέκδοτα να γελάμε. Και ο εφιάλτης τους, η Αγιά Σοφιά, έρχεται σε λίγους μήνες.

Δεύτερος πόλος πολέμου το αγωνιστικό. Το πρωτάθλημα και όσα έχει πετύχει η, χωρίς σπίτι, ΑΕΚ αυτά τα χρόνια της επιστροφής δίνουν την απάντηση. Απέτυχαν κι εκεί. Παταγωδώς! Φτάνοντας στο σήμερα, πάνω στην απελπισία τους, και θέλοντας να επαναφέρουν το ερυθρόλευκο 100% επιχείρησαν μέσω Αυγενάκη να καταστρατηγήσουν κάθε κανονισμό και κάθε αυτοδιοίκητο για να μην γίνουν οι εκλογές με τον προβλεπόμενο τρόπο. Η απάντηση; Ήρθε από FIFA – UEFA, που με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, είπαν το αυτονόητο. Να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί στην περίφημη συνάντηση από όλους, συν τον Υφυπουργό, πριν… αλλάξει ρώτα, λειτουργώντας καθαρά σαν ένα όργανο εξυπηρετώντας τον Ολυμπιακό…

Ένα τέτοιο όργανο και μάλιστα επίσης θεσμικό, που έχει αναλάβει όμως… άλλη δουλειά, να πλήξει τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, κ. Σταυρούλα Αντωνάκου. Πρόκειται για πρώην παίκτρια του πόλο του ΟΣΦΠ και επί μια πενταετία δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην παράταξη του Γιάννη Μώραλη, η οποία απροκάλυπτα σήκωσε σημαία πολέμου κατά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ. Πρωταγωνίστησε επί της ουσίας, στα όσα… αποκάλυψαν σήμερα τα Μέσα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για “περιβαλλοντική βόμβα στη Δραπετσώνα που προκαλεί… τσούξιμο στα μάτια”.

Πρόκειται για μια επίθεση, που είναι παντελώς αστήριχτη και χωρίς την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Και εκτιμάται, ότι αυτή έχει να κάνει με τις εξελίξεις στην ΕΠΟ και τις επερχόμενες εκλογές, όπου προφανώς ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του περίμεναν κάτι… άλλο.

Το ζήτημα που προκύπτει εδώ, βέβαια, δεν έχει να κάνει με την κ. Αντωνάκου ως αθλήτρια, πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού και κοντινή φίλη του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα γευματίζει στο πλαίσιο συναντήσεων της παράταξης «Πειραιάς Νικητής». Έχει να κάνει με τον θεσμικό ρόλο της κ. Αντωνάκου, που είναι αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, είναι στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη που πράγματι έχει βοηθήσει εντυπωσιακά ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες-διαγωνισμοί που αφορούν την Περιφέρεια για την Αγιά Σοφιά και προφανώς, η κ. Αντωνάκου, θα έπρεπε να σκέπτεται αυτόν τον θεσμικό ρόλο που πρεσβεύει, πριν βγει στο MEGA, πρωταγωνιστώντας στην αστήριχτη επίθεση από το μιντιακό σύστημα Μαρινάκη κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πάντως, και με τον τόσο απροκάλυπτο λόγο της, επιβεβαίωσε αυτό που είπαμε και παραπάνω. Περί οργάνου, που εκτελεί συγκεκριμένη εντολή… 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό