19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ένα σπουδαίο και ξεχωριστό ποδοσφαιρικό camp διοργάνωσε η Footy Greece

Ειδήσεις Ελλάδα

H εταιρία Footy Greece της διεθνούς ποδοσφαιρίστριας, Κατερίνας Λάγιου και του Στέλιου Στυλιανόπουλου διοργάνωσε camp αξιολόγησης αθλητών ποδοσφαίρου. Το camp προσέλκυσε το ενδιαφέρον Ιταλών σκάουτς.

Μια σημαντική προσπάθεια στον τομέα της εξέλιξης και αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών, από 13 έως 19 ετών έλαβε χώρα, το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου, στο Πάρκο Αναψυχής της Καλλιθέας, δίπλα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

H εταιρία Footy Greece της διεθνούς ποδοσφαιρίστριας, Κατερίνας Λάγιου και του Στέλιου Στυλιανόπουλου, που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην ψηφιοποίηση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας» και την ανάπτυξη του αθλήματος, διοργάνωσε camp αξιολόγησης αθλητών ποδοσφαίρου.

Το camp προσέλκυσε το ενδιαφέρον Ιταλών σκάουτς που εκπροσωπούν σπουδαίους συλλόγους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως της Γιουβέντους, της Ίντερ της Φιορεντίνα, της Μπολόνια και της Τζένοα, αλλά και του Ισπανού σκάουτερ της Βαλένθια, ενώ δεν έλειψαν από ένα τέτοιο γεγονός και οι εκπρόσωποι κορυφαίων ΠΑΕ της Ελλάδας.

Η συμμετοχή των νεαρών αθλητών ήταν μεγάλη, με 70 επιλεγμένα παιδιά, γεννημένα από το 2004 έως το 2007, να έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να διεκδικήσουν το εισιτήριό τους σε κορυφαίους συλλόγους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Το άρτια οργανωμένο camp περιελάμβανε αρκετά τεστ, προπονητικά διπλά, με τους αθλητές χωρισμένους ανά ηλικιακή κατηγορία, ενώ σε ξεχωριστό γκρουπ αξιολογούνταν οι τερματοφύλακες.

Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους στα δοκιμαστικά της Footy Greece, ενώ η μεγάλη ομάδα των σκάουτερς, κράτησε πολλές σημειώσεις για τους μελλοντικούς αστέρες του ποδοσφαίρου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, που σκοπό έχει την υποστήριξη και την προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, δεν είναι η μοναδική, αφού το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα δοκιμαστικά και κινήσεις προς την ίδια κατεύθυνση, την ευκαιρία να λάμψουν οι μελλοντικοί αστέρες του ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό