21.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ένα παιχνίδι… επεισοδιακό στο «Πανθεσσαλικό», στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε… όλα, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 13η αγωνιστική της Super League. 

Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν περισσότερο τη μπάλα, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Κόστιτς. Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γκαρσία βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Ρέτσο να τον μαρκάρει από πίσω. Ο παίκτης του Βόλο έπεσε στο έδαφος, εντός περιοχής και έπειτα από έλεγχο του VAR, δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους και κόκκινη κάρτα στον Έλληνα αμυντικό. Ο Μωραΐτης ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα, ο Πασχαλάκης έπεσε σωστά και έδιωξε τη μπάλα, αλλά σε δεύτερο χρόνο, ο επιθετικός των γηπεδούχων πήρε το ριμπάουντ και χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 38′, ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, το οποίο εκτέλεσε ο Φορτούνης. Ο Κόστιτς, στη προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα, βρήκε με τις γροθιές του τον Μπιανκόν, δίνοντας πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Ο Ελ Κααμπί ήταν εκείνος που το εκτέλεσε και ισοφάρισε από την άσπρη βούλα για τον Ολυμπιακό.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μύγας αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα, έπειτα από φάουλ πάνω στον Φορτούνη.

Στο 50′, ο Μωραΐτης κέρδισε πέναλτι από τον Ιμπόρα. Ο Γκαρσία το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού, καθώς στο 54′ ο Ρόντινει έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Καλογερόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα.

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, ο Φορτούνης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ και ο Μασούρας σκόραρε για το 2-3. Ο Έλληνας εξτρέμ έτρεξε να πανηγυρίσει με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Αμφότερες προσπάθησαν να βρουν ξανά γκολ, μέχρι που στο 89′ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά, ο Ελ Κααμπί τη δεύτερη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Και αυτό το γκολ όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων, το παιχνίδι διακόπηκε, αφού μερίδα οπαδών εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και προσέγγισαν τους πάγκους των δύο ομάδων. Οι παίκτες και τα επιτελεία των ομάδων αποχώρησαν λίγο αργότερα για τα αποδυτήρια, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική λόγω δακρυγόνων. Περίπου 40 λεπτά αργότερα, οι παίκτες και οι διαιτητές βγήκαν ξανά στο γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό