16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Ένα μικρό δάκρυ έχει σκάσει στην άκρη του ματιού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η έκπληξη που έκαναν Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τραγουδιστή των Πυξ Λαξ

Στο «Σπίτι με το MEGA» με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκαν ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, τη νύχτα του Σαββάτου, προκειμένου να προσφέρουν μια μουσική βραδιά γεμάτη επιτυχίες από τους Πυξ Λαξ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής επιφύλασσαν μια έκπληξη στο επιτυχημένο συγκρότημα στην οποία και ο Φίλιππος Πλιάτσικας δεν έκρυψε την βαθιά του συγκίνηση.

Ειδικότερα, στην άλλη άκρη του… βίντεο, εμφανίστηκε ο καλός φίλος των δυο καλλιτεχνών και δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος για να μιλήσει με τα πλέον όμορφα λόγια για την καλλιτεχνική τους διαδρομή. Μάλιστα, στα λόγια του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας προσπάθησε να διαχειριστεί και εν μέρει να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.

Κάτι που όμως τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και η Ρούλα Κορομηλά διέκριναν και σχολίασαν στο νέο Σπίτι με το MEGA. «Μας έστειλε για τσάι ο Μπογιόπουλος» είπε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τον συνάδελφο του και οικοδεσπότη της μουσικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού να υπογραμμίζει πως «ο Φίλιππος έχει συγκινηθεί και εμείς μαζί του. Μια περιγραφή που αντικατοπτρίζει το μεγαλείο τους».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό