20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ένας manager νυχτερινών κέντρων στην προεδρία του ΛΑΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιλαχών βουλευτής στο Βόρειο Τομέα, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, δημοσιογράφος, παρουσιαστής και manager νυχτερινών κέντρων εδώ και πολλά χρόνια. 

Αυτός είναι ο Φίλιππος Καμπούρης, ο 42χρονος που παίρνει τα ηνία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και φιλοδοξεί να οδηγήσει το «πατριωτικό κίνημα» στις ευρωεκλογές του 2024 απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα συστράτευσης σε όλες τις «αντισυστημικές πατριωτικές δυνάμεις της χώρας».

Το συνέδριο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ενέκρινε την υποψηφιότητα του κ. Καμπούρη ο οποίος με ατζέντα «νόμος και τάξη» ξεκαθάρισε από νωρίς ότι επιθυμεί αυστηρότερες ποινές για τα ειδεχθή εγκλήματα (παιδεραστία, βιασμοί, ναρκωτικά), είναι αντίθετος με τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών όπως και με την τροπολογία για τους παράτυπους μετανάστες

Ζητά επίσης την «άμεση υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και υπόστασης» βάζοντας στο λεξιλόγιο μία νέα φράση για την «ιδέα της μεγάλης Γαλάζιας Ελλάδας που ζητά πίσω τα Γαλάζια σύνορά της…»  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό