16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ένας μικρός αλλά ισχυρός φορητός υπολογιστής από τη Dell

Ειδήσεις Ελλάδα

O Dell Latitude 7400 είναι ένας μικρός υπολογιστής που συνδυάζει τις χάρες ενός tablet και τη δύναμη ενός laptop σε μια πρακτική και ανθεκτική συσκευασία.

Το Dell Latitude 7400 ανήκει στην κατηγορία 2 σε 1, χωρίς, όμως, να θυσιάζει πολλά από αυτά που θα ζητούσε ένας καθημερινός χρήστης από ένα δυνατό laptop για να κάνει δουλειά από το σπίτι. Η Dell εξοπλίζει το μοντέλο της με μία οθόνη διαγωνίου 14 ιντσών με το σύστημα ExpressSign-in για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Tο σύστημα Dell ExpressSign-in, αποτελεί τον πρώτο αισθητήρα εγγύτητας για υπολογιστές, που υποστηρίζεται από την τεχνολογία Intel Context Sensing. Ο αισθητήρας ανιχνεύει την παρουσία σας και ενεργοποιεί αυτόματα το σύστημά σας. Στη συνέχεια, η κάμερα υπερύθρων και το Windows Hello σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τίποτα. Το σύστημα κλειδώνει όταν απομακρύνεστε, επομένως τα δεδομένα σας είναι ασφαλή όταν απομακρύνεστε από τον υπολογιστή.

Οι επεξεργαστές που εξοπλίζουν το Dell Latitude 7400 είναι 8ης γενιάς Intel Core της σειράς U, οι οποίοι έχουν τέσσερις πυρήνες. Το λειτουργικό σύστημα είναι, φυσικά, τα Windows 10 Pro ή Home, ανάλογα με την έκδοση, ενώ τα γραφικά είναι Intel UHD 620. H οθόνη έχει ανάλυση Full HD και είναι ανθεκτική στις δαχτυλιές. Έχει επικάλυψη Gorilla Glass 5 και πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Υποστηρίζει και τη χρήση ενεργής γραφίδας. Η μνήμη RAM μπορεί να φτάνει έως και τα 16 GB στα 2133 MHz, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να φτάνει τα 2 ΤΒ στην πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση. Υπάρχουν και άλλες επιλογές, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται λόγος για αποθήκευση σε SSD.

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, υπάρχουν 2 θύρες USB 3.1, μία USB A, δύο Thunderbolt 3 και μία USB Type C, μαζί με HDMI 1.4 και όλες τις ασύρματες ευκολίες διαθέσιμες. Το βάρος του Dell Latitude κινείται σε αρκούντως χαμηλά επίπεδα, κάτω του 1.5 κιλού, με την μπαταρία του να είναι στις 52 Wh και προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία για μία ημέρα έντονης εργασίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό