17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ισχύ έχουν τεθεί από τις 11 το πρωί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας που θα διαρκέσουν έως το βράδυ, καθώς πραγματοποιούνται παράλληλες συγκεντρώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Το συλλαλητήριο βρίσκεται σε εξέλιξη, με τουλάχιστον 17.000 διαδηλωτές στους δρόμους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας. 

Σε εννιά προσαγωγές έχει προχωρήσει, μέχρι στιγμής, η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια προελέγχων στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- στις εξής οδούς:

περιμετρικά των Προπυλαίων της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.) της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) έχει δημιουργηθεί ειδικό μπάνερ με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δείτε την κίνηση στις 13.20 μετά το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας – Χάρτης Google

Google κίνηση

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό