16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έμφαση στην τακτική ενόψει Μακάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
09.12.2023 | 16:58

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε στιγμιότυπο της προπόνησης στο Βάλζχε | Σάββατο 9 Ιουλίου 2022
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (14/12) κόντρα στην Μακάμπι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει έμφαση στην τακτική.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο την Πέμπτη (14/12 19:45 COSMOTE SPORT3HD, LIVE στο SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για την τρίτη θέση που οδηγεί στα playoffs των “16” του Conference League και το τριφύλλι να παίρνει την πρόκριση με δύο αποτελέσματα, είτε με νίκη ή ακόμα και την ισοπαλία.

Οι πράσινοι το Σάββατο μετά το ρεπό της Παρασκευής λόγω της αναβολής της αγωνιστικής ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού πλην των γνωστών με την απουσία των Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον.

Η πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι αναλώθηκε από τον Σέρβο τεχνικό στην τακτική για τον αγώνα κόντρα στους Ισραηλινούς και σε παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Μετά το ρεπό της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία τους για τον καθοριστικό -για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Τριφυλλιού- αγώνα Europa League της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό