18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έμπλεξε ο Ιωνικός, χαμένοι βαθμοί στο… 104΄ για τον Λεβαδειακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιωνικός και Λεβαδειακός βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, καθώς ο πρώτος ηττήθηκε στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο δεύτερος έχασε το «χρυσό» τρίποντο στο Αγρίνιο με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφυγε με μεγάλη νίκη (1-0) από τη Νεάπολη και ουσιαστικά «ξεμπέρδεψε» με την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μέντες Μορέιρα Αχμάντ στο 64ο λεπτό και ήταν το πρώτο του για φέτος.

Ο Λεβαδειακός «πάγωσε» το Αγρίνιο όταν προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι (το έκανε ο Μάρτενσον στον Βρακά) του Νίκα στο 10ο λεπτό και διπλασιάζοντας με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 44ο.

Στο 60ό λεπτό ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο και στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιδηρόπουλος, μέσω VAR, καταλόγισε πέναλτι για ανατροπή του Μάρτενσον και ο Πέδρο ισοφάρισε στο… 104΄.

Ισόπαλη χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αστέρα με την Λαμία στην Τρίπολη, αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένους και τους δύο αντίπαλους καθώς παρέμειναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 71΄ όταν από εκτέλεση φάουλ του Σλίβκα η κεφαλιά του Μεντίνα σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιφτσή, ενώ στο 78΄ ο Μπαράλες δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα σε άδειο τέρμα της Λαμίας.

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι, όπου ο ΟΦΗ επικράτησε του Ατρομήτου με 3-2 και είναι το φαβορί για την κατάληψη της 7ης θέσης και πρώτης στα πλέι άουτ.

Για τους Κρήτες σκόραραν οι Ντιουσέ (8΄), Μεγιάδο (26΄) και Ντίκο (65΄), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει δύο φορές, με το πέναλτι του Ρομπάιγ στο 16ο λεπτό και το αυτογκόλ του Βούρου στο 35΄.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ:

ΟΦΗ 37Ατρόμητος 34ΠΑΣ Γιάννινα 30Αστέρας Τρίπολης 30Παναιτωλικός 30Λαμία 27Ιωνικός 25Λεβαδειακός 24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό