21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έμεινε εκτός της κορυφαίας 10άδας ο Κριστιάνο και ξέσπασε με… emoji

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αντέδρασε… ψύχραιμα στην απόφαση της IFFHS (ή αλλιώς Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας & Στατιστικής του Ποδοσφαίρου) να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα της με τους 10 κορυφαίους παίκτες του 2023!

Οι επιδόσεις του Πορτογάλου σταρ στη Σαουδική Αραβία φέτος είναι ασύλληπτες και ο 38χρονος έχει φτάσει τα 53 γκολ με την Αλ Νασρ και την Εθνική του ομάδα, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία μέσα στο 2023. Παράλληλα, βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 19 γκολ, έναντι 17 του Αλεξάντερ Μίτροβιτς.

Ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την 10άδα των κορυφαίων παικτών για αυτό το ημερολογιακό έτος από την IFFHS και αποφάσισε να… σχολιάσει αυτήν την απόφαση στα social media. Συγκεκριμένα, απάντησε σε σχετικό ποστ με τρία emoji γέλιου, δείχνοντας χαρακτηριστικά πως θεωρεί αστεία την εν λόγω επιλογή,

Για την ιστορία, κορυφαίος παίκτης της χρονιάς από την IFFHS αναδείχθηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, που έσπασε όλα τα κοντέρ με το σκοράρισμά του στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε φυσικά και το τρεμπλ. Στην 2η θέση κατατάχθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ στην 3η ο Λιονέλ Μέσι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό