16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες πόζες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan ανυπομονούν να γίνουν γονείς. Οι πόζες της τραγουδίστριας με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα τρυφερά σχόλια των θαυμαστών της.

Την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της διανύει η Έλενα Τσαγκρινού αφού σε περίπου πέντε μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον Dj Stephan.

To ζευγάρι είναι κυριολεκτικά αχώριστο και η χημεία τους έχει μεταφερθεί στο στούντιο με τους δυο τους να συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι ο γνωστός Dj-παραγωγός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια, την οποία εκείνη αποδέχθηκε εμφανώς συγκινημένη.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan παραδέχθηκαν τη σχέση τους με ένα τρυφερό post

Το 2024 αναμένεται να είναι η καλύτερη χρονιά για τους δύο καλλιτέχνες αφού στις αρχές του καλοκαιριού η 29χρονη αναμένεται να γεννήσει το παιδί τους.

Η Έλενα Τσαγκρινού ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι fans της στέλνουν τις ευχές τους

Πριν από λίγα 24ωρα η Έλενα Τσαγκρινού δημοσίευσε στο Instagram ένα πού γλυκό βίντεο όπου την βλέπουμε να φορά casual look και να ποζάρει στον φακό, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε πρόσφατα στους δημοσιογράφους διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η οποία δεν ήταν εύκολη αλλά πλέον όλα κυλούν ομαλά και η ίδια λάμπει από ευτυχία.

https://www.instagram.com/reel/C37jN4bC8jB/

«Μαντέψτε … πόσο μηνών είμαι;;; Και γράψτε μου στα comments τις δικές σας μανουλοιστορίες … Πόσο μηνύματα αγάπης μας στείλατε!!! Θα τα πούμε όλα σε αναλυτικό vlog που θα συμμετέχετε και εσείς και θα πω δικές σας ιστορίες … μιας, δυο, τριών αποβολών που δεν το βάλατε κάτω …», έγραψε η 29χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πώς η Έλενα Τσαγκρινού με ένα post δεν ανακοίνωσε απλά την εγκυμοσύνη της (αλλά πολλά περισσότερα)

Mιλώντας για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η τραγουδίστρια και μέλλουσα μαμά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευα και νομίζω είναι και το καλύτερο αυτό. Ήρθε η στιγμή όμως που δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε να το μοιραστούμε και να φύγει ένα βάρος από πάνω μας. Θέλω να πάνε όλα καλά, γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του τέταρτου μήνα και θέλω μόνο να πάνε καλά όλα τα πράγματα. Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία της απογοήτευσης. Ξαναπροσπαθήσαμε, ήταν δίπλα μας και οι γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Ο Dj Stephan από την πλευρά του δήλωσε: «Αισθάνομαι ευλογημένος. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και ενός άντρα. Η Έλενα έκανε ένα τεστ, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαζα βίντεο και όταν είδα ότι είναι θετικό χοροπηδάγαμε μέσα στο μπάνιο. Κάποια στιγμή θα το ανεβάσουμε κιόλας».

https://www.instagram.com/p/C1mjHRwsFCj/Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan ανακοίνωσαν στους θαυμαστές τους ότι σε λιγότερο από πέντε μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Στην κοινή του ανάρτηση το ζευγάρι εκμυστηρεύτηκε ότι πριν από μερικούς μήνες βίωσε μια πολύ επώδυνη αποβολή ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε ξανά.

https://www.instagram.com/reel/C3vGUCiCzBl/

Μέσα από ένα συγκινητικό Instagram post το ζευγάρι μοιράστηκε τη χαρά του γράφοντας: «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία, ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι. Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σας».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι συνάδελφοι-φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας έσπευσαν να τη συγχαρούν για το ευτυχές γεγονός.

Ανάμεσα στους celebrities που άφησαν κάποιο γλυκό σχόλιο είδαμε τα ονόματα των: Ελένη Φουρέιρα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Josephine, Βασιλική Μιλλούση, Κατερίνα Λιόλιου, Ιωάννα Τούνη, κ.ά.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

κεντρικής: ndp



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό