17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έλα στις Ακαδημίες Ρυθμικής Γυμναστικής της ΑΕΚ!

Ειδήσεις Ελλάδα

07/12 – 21:57

ΗΔΟΝΗ για την ΑΗΤΤΗΤΗ ΑΕΚΑΡΑ μας!

giannis68aek – 11/12 – 08:05

—Ειμαι 50 χρονων ,κι είμαι τόσο συγκινημένος σημερα. Αυτή η ομαδα , που αποτελει κομματι της καρδιας μου, μερος του dna μου . Αυτή η ομαδα που σε στιγμες εξαιρετικα δυσκολες , προσωπικες μου , αλλα και για την ομαδα , ηταν, κι ημουν εκει ,ο ενας για τον αλλον.
Η ομαδα που εκπροσωπεί τον απανταχου ανθρωπο , την απανταχου εννοια του ξαναγεννιεμαι από τις σταχτες μου και μεγαλουργω . Η ομαδα που εκφραζει το ηθος , την αυτοθυσια , τον σεβασμο ακομα και στους εχθρούς , που όταν σε κτυπανε , περιμενουν να σε ξαπλωσουν κατω για να σ αποτελειωσουν.
Όμως η ΑΕΚ είναι κατι που μας ξεπερναει ολους , είναι ένα δυσθεωρατο μέγεθος , ποδοσφαιρικο ,πολιτισμικο , κοινωνικο , υπαρξιακο. Είναι ένα μέγεθος που σεβονται αντίπαλοι ,φιλοι ,ακομα κι οι εχθροι ,κι ας μην το παραδεχονται .
Η ΑΕΚ είναι η μανα μας , η γυναικα μας , η αδερφη μας , η θρησκεια μας , η αρρωστια μας , η υγεια μας .
Κι όταν θα κλεισω καποτε τα ματια μου , εχω αφησει ρητη εντολη , να μου σκεπασουν το φερετρο με την σημαια της , για να την εχω για παντα μαζι μου .
Αλλα ας μην μελαγχολούμε μερα που είναι σημερα , το μονο που θελω να πω , είναι ότι μου ομορφαίνεις την ζωη μου ΑΕΚ , γεννηθηκα και θα πεθανω με το ονομα σου στο στομα μου.
Συγχαρητηρια σημερα σε όλους τους πρωταγωνιστες , από τον προεδρο μεχρι και τον τελευταιο υπαλληλο , που προσπαθησαν σημερα και προσπαθουν συνεχεια , για το μεγαλειο αυτης της ομαδας .
Γιαννης Π.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό