19.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Έλαμψε ο Μαυροπάνος, «εξάρα» της Μπάγερν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αγώνας της Στουτγάρδης με την Χέρτα Βερολίνου στη «Mercedes-Benz Arena» όδευε προς τη λήξη του με το σκορ «καρφωμένο» στο 1-1 κι όλα προμήνυαν άλλη μια απώλεια εντός έδρας για τους Σουηβούς.

Με το χρονόμετρο να δείχνει το 90΄+8 ο Σόσα εκτέλεσε κόρνερ για τους γηπεδούχους και ο Ντίνος Μαυροπάνος με απίθανο άλμα νίκησε με κεφαλιά τον Όλιβερ Κρίστενσεν χαρίζοντας επική νίκη στην ομάδα του, που στην τελική «σούμα» μπορεί να αποδειχθεί πως άξιζε την παραμονή της.

Στο Μόναχο, η Βέρντερ ισοφάρισε γρήγορα το γκολ που δέχθηκε από τον Μουσιάλα στο 6ο λεπτό, αλλά ύστερα ποιος είδε την Μπάγερν και δεν την φοβήθηκε.

Οι Βαυαροί ανέβασαν αμέσως ταχύτητα και διέλυσαν με 6-1 το συγκρότημα της Βρέμης στην «Αλιάντς Αρένα», επίσης στο πλαίσιο της 14ης ημέρας στην Μπουντεσλίγκα.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έφτασ στους 31 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη δεύτερη Φράιμπουργκ, που έχει δύσκολη αποστολή παίζοντας την Τετάρτη στη Λειψία.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-0 (6΄ Φαν ντε Φεν, 90΄+1 Νμετσά)Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης    6-1 (6΄ Μουσιάλα, 22΄, 28΄, 82΄ Γκνάμπρι, 26΄ Γκορέτσκα, 84΄ Τελ – 10΄ Γιουνγκ)Μπόχουμ-Γκλάντμπαχ 2-1 (7΄ Αντβί-Ατζέι, 12΄ Χόφμαν – 62΄ Πλεά)Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου 2-1 (3΄ Γκιρασί, 90΄+8 Μαυροπάνος – 19΄ Λουκεμπάκιο)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό