18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έκτακτη είδηση στα διεθνή μέσα η συντριβή του Canadair

Ειδήσεις Ελλάδα

Με έκτακτη είδηση ενημερώνουν τα διεθνή μέσα για τη συντριβή του καναντέρ στην Ελλάδα, με πλάνα από το σημείο του δυστυχήματος

Με έκτακτη είδηση ενημερώνουν τα διεθνή μέσα για τη συντριβή του καναντέρ στη φωτιά στην Κάρυστο, με πλάνα από το σημείο του δυστυχήματος κάνοντας αναφορά στη σκληρή μάχη που δίνουν αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατά των πυρκαγιών.

BBC

Τουλάχιστον δύο άτομα επέβαιναν στο αεροπλάνο που επιχειρούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην πόλη της Καρύστου στην Εύβοια, μεταδίδει το BBC.

Bloomberg

Ένα ελληνικό πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη ενώ εκτελούσε αποστολή στο νησί της Εύβοιας, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

The Telegraph

Συντριβή αεροπλάνου που μάχεται κατά των πυρκαγιών στην Ελλάδα γράφει η Telegraph.

 

Reuters

Αεροπλάνο που επιχειρούσε τις πυρκαγιές στην Ελλάδα συνετρίβη με δύο επιβαίνοντες, αναφέρει το Reuters

 

Associated Press

Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος καθώς οι φωτιές μαίνονται εκτός ελέγχου και διατάσσονται νέες εκκενώσεις στην Ελλάδα, μεταδίδει το Associated Press ενώ αναφέρει πως η «χώρα βρίσκεται σε πόλεμο» με τις φωτιές, τους ανέμους και τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

AFP News Agency

Με έκτακτη είδηση το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε την είδηση της συντριβής του Canadair.

#BREAKING Firefighting plane crashes in Greece: fire brigade pic.twitter.com/vHxDkXbY8w

— AFP News Agency (@AFP) July 25, 2023

CNN Turk

Αεροσκάφος που συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης στην περιοχή της Καρύστου στο νησί της Εύβοιας συνετρίβη, γράφει το CNN Turk, στο πρωτοσέλιδό του.

Haber

Πυροσβεστικό αεροσκάφος με 2 πιλότους συνετρίβη στο ελληνικό νησί της Εύβοιας, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους επιβαίνοντες, ενημερώνει η Haber.

 

Yunanistan’ın Eğriboz Adası’nda içinde 2 pilotun bulunduğu yangın söndürme uçağı düştü.

Pilotların durumuyla ilgili açıklama yapılmadı.pic.twitter.com/115xDR2drf

— Haber (@Haber) July 25, 2023

Corriere Della Sera

Ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος με δύο άτομα συνετρίβη στην Κάρυστο στην Ελλάδα ενημερώνει τους αναγνώστες της η ιταλική Corriere Della Sera.

Daily Mail

Τρομακτική στιγμή με πυροσβεστικό αεροσκάφος που μετέφερε τουλάχιστον δύο να συντρίβεται και να εκρήγνυται σε φαράγγι στη διάρκεια μάχης με τις πυρκαγιές σε ελληνικό νησί, αναφέρει στον τίτλο η Daily Mail.

The Sun

Για πλάνα φρίκης κάνει λόγο η The Sun που δείχνουν το πυροσβεστικό αεροσκάφος να συντρίβεται κατά τη μάχη με τις πυρκαγιές στο ελληνικό νησί Εύβοια.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό