23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έκπληκτοι οι Μπλε, δεν πίστευαν την τριπλή υποψηφιότητα – Το νέο μέτωπο που δημιουργήθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπάρτζης; «Να φύγω από αυτό το “λυκοφάγωμα” εδώ μέσα»

Νέα εβδομάδα και νέες φουρτούνες για το Survivor All Star καθώς οι έριδες κι οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είναι καθημερινό φαινόμενο.

Έτσι, στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/5) και στην αρχή αλλά και συνέχεια στο συμβούλιο τα αίματα άναψαν για άλλη μία φορά και οι πρώην φίλοι Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης αντάλλαξαν ξανά πυρά. «Ζητώ από την παραγωγή να είμαι υποψήφιος» – «Έχει εμμονή να σπέρνει τη διχόνοια»… πέταξαν τα βέλη τους μπροστά στους συμπαίκτες τους πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνας ασυλίας.

Παράλληλα είχαμε νέο μέτωπο με την Μαριαλένα, τον Τάκη, τον Σάκη και την Μελίνα να κατηγορούν για έλλειψη παιδείας, έπαρση αλλά και κακία την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο συμβούλιο της Δευτέρας (8/5) Κόκκινοι και Μπλε συγκεντρώθηκαν για ακόμα μία φορά και το βάρος της υποψηφιότητας είχαν ξανά οι Μπλε, μετά την ήττα τους στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Άχαστη η κόκκινη ομάδα στη δεύτερη ασυλία

Οι τυχεροί της εβδομάδας φαίνεται πως είναι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αφού κέρδισαν και την δεύτερη ασυλία στο Survivor All Star.

Το σκορ έληξε με 8-3 και αποδεικνύεται πως οι εσωτερικές διαμάχες που έχουν μεταξύ τους οι Μπλε βγαίνουν και στους αγώνες.

 

Επιστρέφοντας όλοι στην καλύβα τους, οι κόκκινοι αποφάσισαν να στήσουν πηγαδάκι και να σχολιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους Μαχητές.

Ο Καραγκούνιας ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του Γιώργου Ασημακόπουλου, αφού ενώ υποτίθεται είχαν λύσει τα θέματά τους στον στίβο μάχης, τελικά ο δεύτερος τον αποκάλεσε εριστικό.

 

Την πάτησαν με την «κούφια» ψήφο και βγήκαν τρεις στον τάκο

Στο συμβούλιο του νησιού Σπύρος και Μπάρτζη συνέχισαν την κόντρα τους από εκεί που την άφησαν πριν το αγώνισμα της ασυλίας. «Ο Σπύρος ήθελε να βγάλει εύκολο αντίπαλο απέναντί του» προκάλεσε εκ νέου ο δεύτερος τον φαρμακοποιό.

 

 

Στα της ψηφοφορίας τώρα η Ρία Κολοβού και ο Νίκος Μπάρτζης είχαν ζητήσει ήδη να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους αφού τέθηκαν ζητήματα αγωνιστικότητας.

Από την ψηφοφορία προέκυψε ισοψηφία και για αυτόν τον λόγο οι υποψήφιοι που προέκυψαν ήταν τρεις: η Ρία Κολοβού, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η Ρία ανέφερε πως δεν το περίμενε πως θα βγει ο Γιώργος υποψήφιος γιατί είχαν συμφωνήσειμε την μπλε ομάδα να είναι η ίδια κι ο Νίκος Μπάρτζης. Η μία «κούφια» ψήφος, όπως σχολίασε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, δεν είχε τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τους Μαχητές του Survivor.

 

«Μετά το παιχνίδι πάλευα με νύχια και με δόντια να βρω τρεις ψήφους και για το μέσα μου και για όλα όσα γίνονται. Εάν δεν έβγαινα τώρα υποψήφιος, θα έβγαινα την άλλη εβδομάδα. Έπιασα τον Ηλία, που τον ξέρω και απέξω, “εάν με αγαπάς θέλω να με ψηφίσεις”. Πίστεψα ότι θα με ψηφίσει και ότι κλείδωσα την ψήφο. Ο Γιώργος με πιστόλιασε, έπιασα και την Σταυρούλα και αυτή με πιστόλιασε. Στο τέλος έπιασα την Ρία με τη Στέλλα ως τελευταίες επιλογές να με ψηφίσουν», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης.

 

«Ο κόσμος είναι ο πιο δίκαιος κριτής» ανέφερε η Ρία ζητώντας από τους τηλεθεατές να την στηρίξουν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που συγκινήθηκε από τον Μπάρτζη έκανε κι αυτός έκκληση στο κοινό μετά την επιχειρηματία από την Μύκονο και ταυτόχρονα ζήτησε «Να στηρίξουν και τον Νίκο».

 

 

Τα λεγόμενά τους δεν άρεσαν στον Σπύρο Μαρτίκα που συνέχισε να εκτοξεύει «πυρά»: «Δεν επιτρέπω να εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε τον κόσμο».

 

Αντίθετα παίρνοντας τον λόγο με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και μην αντέχοντας άλλο τόνισε «Να φύγω από αυτό το “λυκοφάγωμα” εδώ μέσα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό