27.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έκοψε… ταρίφα ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την απόλυτη πορεία του στο εφετινό πρωτάθλημα νικώντας τη Λαμία με 4-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής κι έμεινε μόνος στην πρώτη θέση, καθώς την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ γνώριζε ανέλπιστη ήττα από τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειξε κι απόψε επιθετικές αρετές και ευκολία στο σκοράρισμα, καθώς στα 5 τελευταία παιχνίδια της μετρά συνολικά 16-1 τέρματα, εκ των οποίων 10-0 στο πρωτάθλημα.

Το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε στο 17ο λεπτό, όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον Μασούρα, που με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Κοσέλεφ για το 1-0, σκοράροντας σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά τον Ατρόμητο και την Τσουκαρίτσκι.

Ο Φορτούνης, εκ των κορυφαίων και σε αυτό το παιχνίδι, διπλασίασε για την ομάδα του στο 32ο λεπτό, όταν οι αμυντικοί της Λαμίας απέτυχαν να απομακρύνουν στη σέντρα του Κίνι από δεξιά, με την μπάλα να «στρώνεται» στον διεθνή άσο κι εκείνος με απευθείας σουτ να κάνει το 2-0.

Με τη Λαμία να έχει τις ευκαιρίες της για να μειώσει αλλά να μην τα καταφέρνει, ο Ολυμπιακός διασφάλισε νίκη και βαθμούς στο 62΄, όταν ο Ροντινέι γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Βασιλαντωνόπουλος τη βρήκε στέλνοντάς την στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 71΄ ακυρώθηκε γκολ του Καρλίτος με χρήση VAR καθώς ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν εκτεθειμένος, για να λάβει το σκορ την τελική έκτασή του στο 90΄+5 από τον Ελ Καμπί, που δέχθηκε την έξοχη ασίστ του Φορτούνη, δεύτερη στο παιχνίδι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό