17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έκλειψη Ηλίου στον Κριό! Μεγάλες αλλαγές, θα συμβούν! Ποιοι επηρεάζονται άμεσα ;

Ειδήσεις Ελλάδα

Έκλειψη Ηλίου στον Κριό

Αν η Νέα Σελήνη αποτελεί την ευκαιρία να ξεκινήσουμε πράγματα τα οποία θέλουμε να κάνουμε, και φωτογραφίζει και τα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του Σεληνιακού μήνα, η Έκλειψη Ηλίου είναι μια πολύ δυνατή Νέα Σελήνη, η οποία θα μας οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές, τις οποίες βλέπουμε συνήθως να παίρνουν σάρκα και οστά, μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Άλλωστε όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, οι Εκλείψεις είναι σημαντικότατοι δείκτες αλλαγών.

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη της φετινής Αστρολογικής χρονιάς είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Αρχικά για την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 08/04 στις 21 :20 μ.μ. στην 19ο 24’ του Κριού, ενός ζωδίου που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε είναι συνδεδεμένο, με το πάθος, την έναρξη, την δράση, τα νέα ξεκινήματα, την τόλμη, τις πρωτοβουλίες, την μαχητικότητα, την αισιοδοξία, ,τον ενθουσιασμό, την ανεμελιά, αλλά και τον εγωκεντρισμό , και την παρόρμηση, και θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ, ο Ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 07ο 32’ του Γήινου Ταύρου.

Ποια στοιχεία όμως είναι αυτά που κάνουν αυτή την Ηλιακή Έκλειψη τόσο ιδιαίτερη και σημαντική?

Αρχικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 6ο Ηλιακό οίκο, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις για τις οποίες είναι πιθανόν να δρομολογηθούν νέα δεδομένα και προϋποθέσεις, αλλά και τα θέματα της Δημόσιας Υγείας, αλλά και θέματα ασφάλειας για τα οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Η όψη συνόδου, με απόλυτη ακρίβεια, που θα σχηματίσει η Έκλειψη Ηλίου με τον Χείρωνα, ουσιαστικά μας καλεί να αποτινάξουμε από την ζωή μας κάθε τι που μας πληγώνει και μας αρρωσταίνει, και να πάρουμε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις, που θα μας βοηθήσουν να θεραπεύσουμε οριστικά, τις παθογένειες από το παρελθόν, που για δικούς μας ή εξωγενείς λόγους, μέχρι τώρα δεν τολμούσαμε. Άλλωστε η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, θα μας ωθήσει να σκύψουμε ξανά και να δούμε με ιδιαίτερη προσοχή, τα ζητήματα αυτά, ώστε να δούμε τις αδυναμίες που έχουν πριν δώσουμε τις οριστικές λύσεις.

Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια όψη που θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια τις επόμενες ημέρες, είναι μια όψη που πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί ως φρένο- γκάζι, απαιτεί από εμάς να κινηθούμε στοχευμένα, και να μην διστάσουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, έστω και αν φανούμε δυσάρεστοι στα μάτια των άλλων . Σε κοσμικό επίπεδο, μπορεί να παρατηρήσουμε γύρω μας σκληρές συμπεριφορές, αλλά και μηχανικές βλάβες.

Επίσης, μιας και βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου Δίας – Ουρανού, θα έχουμε ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε κοσμικό, όπου τους επόμενους μήνες θα δούμε να δημιουργούνται καινούργιες οικονομικές συνεργασίες αλλά και συμμαχίες.

Αυτό άλλωστε, έρχεται να το ενισχύσει ακόμα περισσότερο και η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, που εκτός από μοιραίους έρωτες, μιας και η Αφροδίτη είναι σημαντικός οικονομικός δείκτης και ο Πλούτωνας είναι πάντα με το μέρος του ισχυρού, ευνοεί και τις ισχυρές οικονομικές συνεργασίες.

Αστρικά η Έκλειψη Ηλίου -Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 25ο 13’ των Ιχθύων και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 13ο 20’ του Ζυγού, και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επόμενη Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 18/9/2024 στην 25ο 40’ των Ιχθύων, προετοιμάζει ουσιαστικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) για τις αλλαγές που πρέπει να κάνουν στην ζωή τους.Στην σύνθεση των 2 χαρτών (Αστρικού- Τροπικού) θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αστρική σύνοδος Ήλιου – Σελήνης – Χείρωνα με τον Τροπικό Ποσειδώνα, καθώς θα μας βοηθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα, γιατί μόνο έτσι θα βρούμε την πραγματική ισορροπία στην ζωή μας.Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αστρική όψη συνόδου Άρη – Κρόνου με την σύνοδο του Τροπικού Δία- Ουρανού, ουσιαστικά αποτελεί την μάχη του παλιού με το καινούργιο.

Ουσιαστικά, αυτή Ηλιακή Έκλειψη έρχεται να βάλει τον σπόρο για τις αλλαγές που θα κάνουμε στην ζωή μας, ώστε να κλείσουμε οριστικά τις πληγές που υπάρχουν στην ζωή μας από το παρελθόν και να κάνουμε μια νέα αρχή. Για κάποιους είναι αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν τα προηγούμενα χρόνια και για συναισθηματικούς λόγους, ή ανασφάλειες διστάζανε.Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη του Απριλίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ουσιαστικά αυτή η Έκλειψη γράφει το όνομα σας με μεγάλα γράμματα . Η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα ωθήσει αρχικά, να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, και μαζί με την νέα αρχή που θα κάνετε τους επόμενους μήνες τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική σας ζωή, να θεραπεύσετε τις πληγές που κουβαλούσατε μέσα σας, και σας είχαν προκαλέσει οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας. Την επιθυμία, αλλά την δύναμη για να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε και να δείξετε σε όλους αυτά που πραγματικά, την έχετε μέσα σας. Και αυτό είναι κάτι που θα δείτε να συμβαίνει στην ζωή σας τους επόμενους μήνες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά, και γιατί όχι, και αν χρειαστεί και παρασκηνιακά.

ΤΑΥΡΟΣ

Δουλειά στο παρασκήνιο θα κληθείτε να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Έκλειψη Ηλίου- Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον σχεδιασμό των μελλοντικών επαγγελματικών σας κινήσεων, και να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας. Άλλωστε με την επιρροή της όψης συνόδου Δία – Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο, θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει ριζικά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να γιατρέψετε τις συναισθηματικές σας πληγές, και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση σας να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες ή να βρείτε την θεραπεία σε ένα θέμα υγείας που πιθανόν να σας απασχολεί. Επίσης, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα και ένα μοιραίο έρωτα, ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έμφαση και αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή θα έχετε εσείς οι Δίδυμοι. Η Έκλειψη Ηλίου- Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανοίξει τον δρόμο για σημαντικές αλλαγές στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, καθώς τους επόμενους μήνες θα μπουν στην ζωή σας νέα και ισχυρά πρόσωπα, τα οποία, θα παίξουν μελλοντικά, σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα κοινωνικό κάλεσμα, το επόμενο χρονικό διάστημα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε πιο ενεργή συμμετοχή στα κοινά ή σε κοινωνικές δράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα σελίδα, ήρθε η ώρα να ανοίξετε στην καριέρα σας εσείς οι Καρκίνοι. Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως μέσα από το φιλικό σας κύκλο, ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, ιδιαίτερα όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, ή να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, δίνοντας ουσιαστικά τέλος σε συνεργασίες που δεν σας προσφέραν κάτι, αντίθετα διατηρούσατε για συναισθηματικούς λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα, και θα δείξετε το δυναμικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Τα μελλοντικά σας σχέδια με ιδιαίτερη τόλμη ήρθε η ώρα να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης εσείς οι Λέοντες. Η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, αλλά και η όψη συνόδου Δία – Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανοίξει τον δρόμο για την υλοποίηση των πιο τολμηρών σας επαγγελματικών και προσωπικών σας σχέδια, τα οποία θα αλλάξουν ουσιαστικά την καριέρα αλλά και την εικόνα σας. Αρκετοί μπορεί να τολμήσετε ένα νέο ξεκίνημα εκτός χώρας, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να βρουν οριστικές λύσεις σε μια Νομική ή γραφειοκρατική σας υπόθεση που σας απασχολούσε τα τελευταία χρόνια. Όσο για τον έρωτα, αυτός θα εμφανιστεί και θα σας μεταμορφώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε εσείς οι Παρθένοι. Η Έκλειψη Ηλίου- Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ παράλληλα, είναι πιθανό τους επόμενους μήνες να ξεκινήσετε και νέες οικονομικές νέες συνεργασίες, για τις οποίες θα δουλέψετε μεθοδικά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε όχι μόνο να κοιτάξετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, αλλά θα τους ξεπεράσετε και θα πετάξετε μια για πάντα τους σκελετούς που στοίχειωναν την ψυχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τους σημαντικούς άλλου της ζωής σας θα ασχοληθείτε εσείς οι Ζυγοί. Η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει τους επόμενους μήνες, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να προχωρήσετε σε μια τολμηρή και νέα συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και διαγράψετε από τη ζωή σας όσους σας έχουν πληγώσει, και να ζήσετε ένα μοιραίο πάθος το οποίο θα σας μεταμορφώσει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την δουλειά και την υγεία σας θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε το δυναμικό σας πρόσωπο και να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό τους επόμενους μήνες να αναλάβετε και νέες ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σας και την υγεία σας, και θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να γιατρέψετε τις συναισθηματικές σας πληγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας . Η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιου του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται ουσιαστικά να ανοίξει τον δρόμο για να προχωρήσετε στην ανάπτυξη των φιλόδοξων και δημιουργικών σας σχεδίων, έστω και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε ότι πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εξωτερικά εμπόδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να αναζωπυρώσουν το πάθος στην ερωτική τους ζωή, ενώ για κάποιους ανοίγει ο δρόμος για να γίνουν γονείς, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Εκλείψεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις γεννήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές στο σπίτι και στην μορφή τις οικογένειας θα έχετε τους επόμενους μήνες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Έκλειψη Ηλίου- Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο δυναμικά και να δώσετε λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι, στα θέματα της ακίνητη σας περιουσίας, αλλά και με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα τολμηρό επαγγελματικό ξεκίνημα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας, ή να αλλάξετε σπίτι και τόπο κατοικίας, εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης. Ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να δουν την οικογένεια τους να αλλάζει μορφή, με την προσθήκη και νέων μελών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε νέους ρυθμούς θα βάλετε την ζωή σας εσείς οι Υδροχόοι. Η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα, όχι μόνο στην καθημερινή σας ζωή, καθώς μπορεί να κινήστε από εδώ και στο εξής σε νέους και πιο γρήγορους ρυθμούς, παράλληλα όμως, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης, έκφρασης, επικοινωνίας και προβολής του εαυτού σας. Επίσης, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό, να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο επιμορφώσεων. Όσο για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό να συναντήσετε τον έρωτα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΙΧΘΥΣ

Σε κομβικό σημείο αισθάνεστε ότι βρίσκεται η ζωή σας. Η Έκλειψη Ηλίου- Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία ιδιαίτερα απαιτητική επαγγελματική συνεργασία , η οποία θα σας προσφέρει και τις οικονομικές απολαβές που σας αξίζουν, παράλληλα όμως, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου Άρη- Κρόνου, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας τις επόμενες ημέρες, θα μάθετε να κινήστε μεθοδικά και να μην φοβηθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας, και να κρατήσετε δίπλα σας τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπάτε και έχουν σταθεί δίπλα σας, στις εύκολες και δύσκολες στιγμές σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό