20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Έκλεισα τα τζάμια, μας πλάκωσε το ρέμα» και έσβησε το τηλέφωνο: Τα τελευταία λόγια του 50χρονου που πνίγηκε στην Κρήτη ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 50χρονου στην Αγία Μαρίνα μετέφερε τις τελευταίες δραματικές στιγμές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην Κρήτη και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία ο θάνατος των δύο ανθρώπων, του 50χρονου και της 47χρονης από τις πλημμύρες.

Ο πατέρας του 50χρονου Κωνσταντίνου Βεργάκη, που παρασύρθηκε από τα νερά ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αγία Πελαγία, μίλησε στον Alpha και μετέφερε τα τελευταία λόγια του γιου του.

«Όταν είδαν τη βροχή μπήκαν στο αμάξι για να φύγουν και εκείνη τη στιγμή πλάκωσε το κύμα και τους πήρε. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός, πολύ ψύχραιμος… Ό,τι και να ήταν το κακό έγινε.

Την ήξερε την περιοχή, είδε, κατάλαβε ότι θα γινόταν πλημμύρα, μπήκε μέσα στο αμάξι, τον πλάκωσαν τα νερά. Δεν έπαιρνε το αμάξι μπροστά, τηλεφώνησε στη γυναίκα του και λέει “έκλεισα τα τζάμια, μας πλάκωσε το ρέμα” και εκεί έσβησε σε μία στιγμή το τηλέφωνο όπως τηλεφωνούσε κι εκείνη την ώρα τους πήρε το ρέμα»!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό