20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Έκλαιγα κάθε μέρα σε όλη μου την καριέρα λόγω κατάθλιψης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τιερί Ανρί έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τόσο σε συλλογικό επίπεδο (Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα), όσο και σε εθνικό με τη Γαλλία. Ο παλαίμαχος θρύλος, μίλησε στο podcast «The Diary o a CEO» και συγκλόνισε με την αποκάλυψή του ότι είχε κατάθλιψη κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Ανρί ανέφερε ότι έκλαιγε κάθε μέρα, αλλά δεν έκανε κάτι για να το καταπολεμήσει, μιας και είχε προσαρμοστεί με κάποιον τρόπο.

«Όταν ήμουν παιδί δεν έπαιρνα στοργή»

Με τις δηλώσεις του, ο Ανρί αναφέρθηκε στο που πήγαζε το πρόβλημά του, αλλά και τον φόβο που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Προφανώς, με τον δικό του τρόπο έδειξε ότι οι άνθρωποι πρέπει να πολεμάνε τα προβλήματά τους και να μην τα αφήνουν να τους κάνουν κακό.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Σε όλη την καριέρα μου είχα κατάθλιψη. Έκανα κάτι για αυτό; Όχι. Είχα προσαρμοστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου και στους άλλους, επειδή η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να ακούσει όσα είχα να πω. Ήξερα ότι μού έλεγα ψέματα αλλά φρόντιζα αυτά τα συναισθήματα να μη βγαίνουν προς τα έξω, έβαζα την κάπα μου”, δήλωσε αρχικά κατά την αποκάλυψη ότι είχε κατάθλιψη.

Για να κατανοήσεις το άτομο που έγινα πρέπει να γυρίσεις πίσω όταν ήμουν νέος. Όταν ήμουν παιδί δεν έπαιρνα στοργή. Όταν ο πατέρας μου με αγκάλιασε το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: “αυτό το μωρό θα είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής”. Με διαμόρφωσε, ήταν σκληρός.

Πάντα είχα τον φόβο και την πίεση να ευχαριστήσω τους άλλους με το ποδόσφαιρό μου και τα χρήματά μου, μέχρι που μια μέρα η γυναίκα μου και τα παιδιά μου άρχισαν να κλαίνε για αυτό που είμαι. Και μετά νιώθεις άνθρωπος. Είπα ψέματα για πολύ καιρό γιατί η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να ακούσει αυτά που είχα να πω».

Thierry Henry (EXCLUSIVE): “I Cried Every Single Day”, Dealing With Depression, My Childhood Trauma & Fighting For My Dad’s Love!

I had the pleasure of sitting down with one of the Gods of the game – Thierry Henry.

During our conversation, we discussed things that he’s never… pic.twitter.com/COSMAEvcvi

— Steven Bartlett (@StevenBartlett) January 8, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό