20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα η Άρσεναλ, αλλά παρέμεινε στην κορυφή της Premier League

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άρσεναλ θα παραμείνει και μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής στην κορυφή της Premier League, αφού επικράτησε με 2-1 της Γουλβς, με δύο υπέροχα γκολ. Σημαντική νίκη για την Μπρέντφορντ απέναντι στη Λούτον (3-1), ενώ η Μπέρνλι «διέσυρε» τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-0) στο «εξάποντο» παραμονής!

Η καταπληκτική εμφάνιση της Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα επί της Γουλβς την έφερε προσωρινά στο +4 από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, έστω και με ματς παραπάνω. Και στα δύο γκολ, οι «κανονιέρηδες»… έκρυψαν την μπάλα και την εμφάνισαν στα δίχτυα της αντιπάλου τους, με τον Μπουκάγιο Σάκα στο 6′ και τον Μάρτιν Έντεγκααρντ στο 13′ να χρίζονται σκόρερ.

Από λάθος της άμυνας, το καταπληκτικό γκολ του Ματέους Κούνια στο 86′ έβαλε τη Γουλβς στο ματς (2-1), δίχως όμως να μπορεί να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Μπρέντφορντ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε με 3-1 της Λούτον και «πάτησε» στην 10άδα της Premier League, προσπερνώντας την Τσέλσι. Ο Νιλ Μοπέ (49′) και ο Μπεν Μι (56′) είχαν ανοίξει το σκορ, ο Τζέικομπ Μπράουν μείωσε σε 2-1 στο 76′, αλλά ο Σαντόν Μπατίστ διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό το τελικό σκορ για τις «μέλισσες».

Η Μπέρνλι έκανε «πάρτι» και «διέλυσε» με 5-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε μία αναμέτρηση που μπορεί να αποδειχθεί κομβική για τη «μάχη» της παραμονής. Η ομάδα του Βινσέν Κομπανί προηγήθηκε μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο, με την κεφαλιά του Τζέι Ροντρίγκες.

Τα γκολ των Γιάκομπ Μπρουν Λάρσεν (29′), Ζέκι Αμντούνι (73′), Λούκα Κολεόσο (75′) και Τζον Μπράουνχιλ (81′) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπέρνλι, η οποία την έφερε επίσης στο -2 από τη Λούτον και τη ζώνη της παραμονής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό