23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έκανε σχόλιο – σπόντα στη νέα ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο παίκτες ήταν κολλητοί στο Survivor 2021, όμως οι σχέσεις τους “πάγωσαν” αμέσως μετά

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Τζέιμς Καφετζής στη νέα ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη για το Survivor All Star. Δύο 24ωρα μετά τον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο φιναλίστ θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του με το κοινό που τον στήριξε σε όλο αυτό το 6μηνο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ!», γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικήτης του All Star! Νικητής, γιατί μέσα από όλα όσα πέρασα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας. Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή!», αναφέρει στη συνέχεια στο μήνυμά του ο 29χρονος αγρότης.

«Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινάει!», καταλήγει στη δημοσίευσή του ο Νίκος Μπάρτζης.

 

Ο Τζέιμς Καφετζής, με τον οποίο ο Νίκος Μπάρτζης είχε συνδεθεί στενά στο Survivor του 2021, αποφάσισε να αφήσει το δικό του σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση του φετινού φιναλίστ. Με αφορμή τις «παγωμένες» μεταξύ τους σχέσεις μετά το παιχνίδι και τον χαρακτηρισμό «ένας άλλος παίκτης» που του είχε κάνει σε συνέντευξή του ο Νίκος Μπάρτζης, ο Ροδίτης Survivor έγραψε: «👏👏 Από τον «έναν άλλον παίκτη»».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό