18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έκανε πρόταση 10 εκατ. για τον Παυλίδη η Ρεν, αλλά η Άλκμααρ ζητάει τα διπλάσια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας παίκτης που εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις, είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο διεθνής επιθετικός, διανύει μία ακόμη παραγωγική χρονιά με τη φανέλα της Άλκμααρ και έχει φροντίσει να τραβήξει τα βλέμματα ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Παυλίδης έχει σκοράρει 22 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 29 εμφανίσεις. Αριθμός που σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από άψογος. Μία ομάδα που φαίνεται πως θέλει να κάνει δικό της τον διεθνή επιθετικό, είναι η Ρεν.

Σύμφωνα με το «Foot Mercato», η γαλλική ομάδα, προσέγγισε την ΑΖ, για να κάνει δικό της τον αρχηγό του ολλανδικού συλλόγου. Η Ρεν προσέφερε 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Παυλίδη, ωστόσο η Αλκμάαρ φαίνεται ότι κοστολογεί τον 25χρονο επιθετικό στο διπλάσια ποσό (20 εκατ. ευρώ).

Προφανώς το γεγονός ότι η ΑΖ ξέρει τι κάνει, μιας και ο Παυλίδης, είναι ένας παίκτης σε εξαιρετική ηλικία και με τρομερή έφεση στο σκοράρισμα. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα τον δούμε να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε πρώτη φάση βέβαια, μένει να φανεί αν η Ρεν θα προσπαθήσει να κάνει νέα πρόταση για τον διεθνή φορ προκειμένου να τον ενσωματώσει στο ρόστερ της το συντομότερο δυνατόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό