18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έκανε λάθος που ζητάει συμφιλίωση; Ο όρος του Ουίλιαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ένα μακρύ και δύσκολο έργο στο δρόμο για τη συμφιλίωση με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Αυτό που πιστεύει ένας σχολιαστής είναι ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα χρειαστεί «επιμονή» για να συμφιλιωθεί με τον πατέρα και τον αδελφό του. Μετά από τόσο «ανοιχτό πόλεμο», η κατάσταση δεν «θα θεραπευτεί εν μία νυκτί».

Ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ είναι μάλλον απίθανο να ξεπεράσουν γρήγορα τον «ανοιχτό πόλεμο» και να εμπιστευτούν τον Χάρι

Στο επεισόδιο του podcast The Royal Report, στις 20 Φεβρουαρίου 2024, ο συμπαρουσιαστής Jack Royston συζήτησε τις πιθανότητες του Χάρι για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον πατέρα του, τον βασιλιά, και τον αδελφό του, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

«Ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ, είμαι βέβαιος, θα δουν τον Χάρι ότι τους πρόδωσε επίμονα σε πολλές περιπτώσεις για αρκετά χρόνια», είπε ο Ρόιστον. «Συμπεριλαμβανομένων και σε περιόδους θλίψης, όπως όταν πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος ή όταν πέθανε η βασίλισσα [Ελισάβετ Β΄]».

«Έτσι προφανώς, δεν πρόκειται να ξεχάσουν εντελώς όλα αυτά αμέσως και να πάνε από τον ανοιχτό πόλεμο το ένα λεπτό στην έμφυτη έμμεση εμπιστοσύνη το επόμενο», πρόσθεσε. «Αλλά τίποτα από αυτά δεν σημαίνει ότι το κλαδί ελιάς του Χάρι είναι λάθος ή λάθος».

Το παράθυρο για συμφιλίωση άνοιξε κατά τη διάρκεια του τριήμερου ταξιδιού του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά για να σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση ενός έτους για τους Αγώνες Invictus 2025.Ο Χάρι είπε στο Good Morning America ότι αγαπά την οικογένειά του. Παρατήρησε επίσης ότι μετά την επίσκεψη στον βασιλιά Κάρολο, η διάγνωση καρκίνου του πατέρα του έχει τη δυνατότητα να φέρει κοντά την οικογένεια.

Προηγουμένως, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έστειλαν ευχές τόσο στον βασιλιά Κάρολο όσο και στη σύζυγο του Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει μετά από επέμβαση στην κοιλιά στις 16 Ιανουαρίου 2024.

«Μακρύς ο δρόμος προς τη συμφιλίωση»

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Χάρι όσον αφορά τη συμφιλίωση φαίνεται να βρίσκεται στον Ουίλιαμ. Τα αδέρφια είναι αποξενωμένα εδώ και χρόνια και οι σχέσεις λέγεται ότι είναι ακόμα πολύ τεταμένες.

Η εμπιστοσύνη, είπε ο παρουσιαστής του podcast, παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα μεταξύ τους. «Ιδιαίτερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, νομίζω ότι θα περάσουν χρόνια μέχρι να εμπιστευτεί ξανά τον Χάρι».

«Προφανώς είχαν μια συνομιλία μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, όπου μίλησαν ιδιωτικά. Τελείωσε στο βιβλίο του Χάρι», είπε ο Ρόιστον αναφερόμενος στα απομνημονεύματα του Χάρι το 2023 Spare.

Ο Χάρι χρειάζεται «επιμονή» για να πετύχει μια συμφιλίωση με τον Τσαρλς και τον Γουίλιαμ

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι της συμφιλίωσης, ίσως ακόμη και για χρόνια προτού η οικογένεια είναι ακόμη διατεθειμένη να διασκεδάσει την ιδέα να τον εμπιστευτεί ξανά και να ανοίξει και να πει μυστικά και τέτοια πράγματα».

Τελικά, ο William και ο βασιλιάς «πρέπει να δουν με τα μάτια τους ότι τα πράγματα που του λένε δεν καταλήγουν στο Netflix ή σε ένα βιβλίο ή σε ένα podcast».

Μακρύς δρόμος μπροστά μας, πράγματι.

Ο όρος του Ουίλιαμ

Κάποιοι βασιλικοί σχολιαστές σημειώνουν: Τον Χάρι τον περιμένει απομόνωση όταν ο Ουίλιαμ αναλάβει τον βασιλικό θρόνο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί ποτέ στους Σάσεξ να επανενταχθούν και να ξαναρχίσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα όταν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς, εκτός κι αν εγκαταλείψουν τα χρήματα και ζητήσουν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους τα τελευταία χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό