19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Έκανα 3,5 πακέτα τσιγάρα τη μέρα, κατάφερα να το κόψω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάσος Κωστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά του Action 24, την Παρασκευή το βράδυ. Ο αγαπημένος ηθοποιος, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα γι αυτή την περίοδο της ζωής του, όπου όπως είπε ο ίδιος είναι σε «αγρανάπαυση» και προσπαθεί να κάνει πράγματα που του αρέσουν και τον ευχαριστούν:

«Κάνω πράγματα που κάνει πολύς κόσμος, όπως το να μαγειρεύω. Δεν έχω σπεσιαλιτέ,  μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω και να κάνω νόστιμα φαγητά».

Ακόμα, ο Τάσος Κωστής, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει κόψει τις κακές συνήθειες, όπως το τσιγάρο και υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι που του έχει αλλάξει τη ζωή:

«Μεγάλωσα και μου αφαιρεί ποιότητα ζωής το πάχος. Τώρα που αδυνάτισα, είμαι πιο άνετος και στην κίνηση και σε όλα. Δεν έκανα καμία δίαιτα. Πέντε φορές την ημερα τρώω, απλώς προσέχω τι τρώω και κινούμαι. Έκοψα και το τσιγάρο. Θέμα του μυαλού είναι. Έκανα 3.5 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, τα άφησα και δεν τα ξαναπηρα». 

Τέλος, ο ηθοποιός ο οποίος έχει «δανείσει» τη φωνή του σε πολλές μεταγλωτίσσεις, εξήγησε πως πολλές φορές την ταλαιπωρούσε αρκετά:

«Η φωνή μου ‘καιγόταν’ πολλές φορές γιατί άμα την αλλάζεις είναι σαν το λάστιχο που το τραβάς και το τεντώνεις και κάποια στιγμές σαν να ‘καιγόταν’. Έπινα νεράκι και έστρωνε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό