20.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Έκανα το καλύτερο ματς στο τουρνουά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στο Monte Carlo Masters δήλωσε πως έχει μείνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε μετά τη νίκη του επί του Γκάριν που τον έφερε στους οκτώ του τουρνουά και παραδέχθηκε ότι εναντίον του Χιλιανού αντιπάλου του έκανε το καλύτερο παιχνίδι του έως τώρα στο τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στους προημιτελικούς του συγκεκριμένου τουρνουά, ενώ μιλώντας για τη νίκη του επί του Γκάριν σχολίασε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο Κρίστιαν έπαιξε καλό τένις και με δυσκόλεψε. Ευτυχώς, έμεινα συγκεντρωμένος και μεθοδικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά στα τέλη του δευτέρου σετ, αντέδρασα, πάλεψα και έκλεισα το ματς όμορφα” παραδέχθηκε ο 22χρονος τενίστας.

Συνέχισε λεγοντας: “Ήταν σίγουρα η καλύτερή μου . Είχε και ισχυρό άνεμο, οπότε τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αλλά και οι δυο δώσαμε τη μάχη μας, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες και παίξαμε ένα καλό ματς.”

Σχετικά με τον επόμενο αντίπαλό του ανεφερε: ” Δεν έχω παίξει μαζί του στο Tour. Είναι ανερχόμενος, παίζει καλό τένις και σίγουρα είναι επικίνδυνος αγώνας. Δεν ξέρω πως παίζει, αλλά είναι Ισπανός και σίγουρα ξέρει καλά τη χωμάτινη επιφάνεια. Θα είναι πρόκληση για εμένα.”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό