18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Έκανα βλακεία και ανακατεύτηκα – Δεν εκδίδω κορίτσια» λέει ο 54χρονος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα». Για τα όσα είδε και βίωσε ο ίδιος μίλησε ένας 54χρονος άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση με την πορνεία ανηλίκων, που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

«Είμαι 54. Στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα. Ήταν 16. Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18» είπε αρχικά ο άνδρας σε μια αποκαλυπτική μαρτυρία για το κύκλωμα μαστροπείας.

Στη συνέχεια ο ίδιος υποστήριξε πως αφού είχε δει την ταυτότητα της ανήλικης, που την έγραφε ως ενήλικη, η κοπέλα του ζήτησε να «πατσίσουν» με τις ακατονόμαστες υπηρεσίες της για ένα τατουάζ. «Μου λέει βγαίνω με πελάτες και αν γίνεται να πληρωθώ με τατουάζ. Ήταν ωραία κοπέλα, δέχτηκα».

Ο 54χρονος αποκάλυψε επίσης ότι σύστησε σε φίλους του τις κοπέλες, κίνηση την οποία χαρακτήρισε μάλιστα ως «βλακεία» καθώς όπως φάνηκε στάθηκε μοιραία για την εμπλοκή του στο κύκλωμα. «Μου λέει φίλος μου ότι θέλω να βγω μαζί της, με ρώτησε πόσα παίρνει και του είπα θα την ρωτήσω. Την ρώτησα και αυτός είπε ότι είναι πολλά. Έκανα την βλακεία και ανακατεύτηκα σε αυτό.»

Παραδέχτηκε πως πλήρωσε για τα κορίτσια

Ο άντρας αν και παραδέχτηκε πως πλήρωσε για τον έρωτα των κοριτσιών, ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ήξερε για το παρασκήνιο, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η πραγματική τους ηλικία του ήταν μέχρι πρότινος άγνωστη. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι γνώριζε την 15χρονη, αλλά ουδέποτε είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

«Η 17χρονη μου έστειλε μήνυμα ζητώντας μου συγνώμη, επειδή είχε πει ψέματα για την ηλικία της και επειδή έμπλεξα εξαιτίας της.

Την 15χρονη την ήξερα από τη μητέρα της. Με έπαινε τηλέφωνο, γιατί η κόρη της είχε μπλέξει με Ρομά και έφευγε συνέχεια από το σπίτι. Ήταν τότε 13χρονων και γυρνούσε μετά από μια εβδομάδα. Τρέχαμε να την βρούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 54χρονος.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον σκοτεινό κόσμο, στον οποίο νεαρά κορίτσια, γίνονται άψυχες κούκλες για λίγα ευρώ «Πάνε να με μπλέξουν. Δεν προωθώ κορίτσια. Μπορεί να πηγαίνω με γυναίκες, αλλά δεν πουλάω, δεν εκδίδω»

«Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα παρουσιαστώ στο τμήμα. Ξέρουν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η πρώην μου και η κόρη μου και αυτό με στενοχωρεί».

Προφυλακιστέοι 2 κατηγορούμενοι – Ελεύθερος με όρους ο 54χρονος

Ο 54χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν επί χρόνια «πελάτης» και κατηγορούνταν για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αφέθηκε ελεύθερος. Ενώπιον των ανακριτικών αρχών ισχυρίστηκε ότι ναι μεν συνευρέθηκε με τις ανήλικες αλλά δεν γνώριζε ότι δεν είχαν κλείσει τα 18 χρόνια, γιατί του έλεγαν ότι είναι 20. Στον 54χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της χρηματικής εγγύησης των 5.000 ευρώ και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι -η 31χρονη «Λορέλα» και ο 33χρονος «φωτογράφος» που συνελήφθη στην Εκάλη- προφυλακίστηκαν και πήραν το δρόμο για τις φυλακές. Αμφότεροι κατηγορούνται, κατά περίπτωση για μαστροπεία και πορνογραφία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των διωκτικών αρχών, η «Λορέλα» φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, ενώ ο 33χρονος φέρεται να έχει αναρτήσει στα μέσα Απριλίου φωτογραφίες δύο εκ των θυμάτων σε ιστότοπο από όπου «κλείστηκαν» τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό