16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Έκανα απεργία πείνας για να με πάνε οι γονείς μου στην ενόργανη γυμναστική»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με λόγο αιχμηρό επέλεξε να τοποθετηθεί ο Ιωάννης Μελισσανίδης, το απόγευμα της Τετάρτης (24.01.2024), όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ σχετικά με τη χυδαία επίθεση που δέχτηκε από δημοσιογράφους στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου συμμετείχε.

«Είχε γίνει όλος αυτός ο ντόρος τότε με το φιλί, με τον προπονητή. Όλη αυτή η χυδαία ομοφοβική επίθεση που είχε γίνει. Την ώρα που αγωνιζόμουν και νομίζω ότι δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα τέτοια επίθεση ενορχηστρωμένη ζωντανά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων σε έναν αθλητή.

Ήμουν τραυματισμένος, είχα 5 κήλες στη μέση μου και προσγειώθηκα με ένα πόδι. Αντί να πούνε τι μάγκας είναι αυτός ο αθλητής, άρχισαν να λένε αυτόν τον οχετό. Εννοείται ότι δεν μάσησα, τους μάσησα» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής Ολυμπιονίκης.

«Αν γινόταν τώρα, θα είχαν μπει οι μισοί στη φυλακή. Φανταστείτε έβγαιναν σε δελτία ειδήσεων και έλεγαν όσα έλεγαν. Τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Στεφανόπουλος, υπέροχος, όταν γυρίσαμε στο Προεδρικό Μέγαρο και ήταν η ομαδική φωτογραφία, εγώ είχα πάει πιο πίσω και δεν ήθελα. Έστειλε έναν από τους συνεργάτες του και είπε ότι η φωτογραφία θα βγει με τον Ιωάννη και να πάω δίπλα του».

 

Δες την συνέχεια εδώ…

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό