22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έκαναν πλύση εγκεφάλου στην «κομμουνίστρια» διεμφυλική κόρη μου – Με μισεί «επειδή είμαι πλούσιος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος κατηγορεί το χλιδάτο σχολείο της Καλιφόρνιας στο οποίο την έστειλε

Ο Έλον Μασκ πιστεύει ότι η «κομμουνίστρια» διεμφυλική κόρη του έκοψε τους δεσμούς με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της επειδή της έγινε πλύση εγκεφάλου ώστε να «πιστεύει ότι όποιος είναι πλούσιος είναι κακός» στο χλιδάτο σχολείο της Καλιφόρνιας στο οποίο την έστειλε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της X, πρώην Twitter, αρνήθηκε κάθε ευθύνη για την πρόσφατη ρήξη μεταξύ του ιδίου και της 19χρονης Βίβιαν Τζένα Γουίλσον. Έτσι κατηγόρησε το Crossroads School for Arts & Sciences στη Σάντα Μόνικα ότι τη μόλυνε με τον «ιό των αφυπνισμένων» («woke mind virus»).

Η μετάβαση της Γουίλσον ήταν μέρος ενός ντόμινο που οδήγησε τον Μασκ να αγοράσει την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος της αποστολής του να πατάξει το wokeness, σύμφωνα με ένα απόσπασμα της επερχόμενης βιογραφίας «Elon Musk» που δημοσιεύτηκε στην Wall Street Journal την Πέμπτη.

Elon Musk blames elite LA school for brainwashing ‘communist’ trans daughter into hating him for being rich https://t.co/kesWL2xHE5 pic.twitter.com/8AYxfdzQpV

— New York Post (@nypost) August 31, 2023

 

 

Ο ιδρυτής της SpaceX είπε στον συγγραφέα Walter Isaacson ότι αρχικά ήταν «γενικά αισιόδοξος» με την απόφαση του παιδιού του, μέχρι που τον Απρίλιο του 2022 εκείνη «έγινε ένθερμη μαρξίστρια και διέκοψε κάθε σχέση μαζί του», αποκαλύπτει το απόσπασμα.

Εκείνη τη χρονιά, έγινε δεκτή μια αίτηση για να αλλάξει το φύλο της, καθώς και το όνομά της, κάτι που ήλπιζε ότι θα κατέστρεφε κάθε δεσμό μεταξύ της ίδιας και του βιολογικού της πατέρα.

Elon Musk’s daughter Vivian is seen for first time since legally changing her name from Xavier https://t.co/7GWB7eHTwK

— Daily Mail US (@DailyMail) September 21, 2022

 

«Ξεπέρασε τον σοσιαλισμό και έγινε κομμουνίστρια και πίστευε ότι όποιος είναι πλούσιος είναι κακός», δήλωσε ο Μασκ, η καθαρή αξία του οποίου υπολογίζεται σε 257,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Μασκ πρόσθεσε ότι η ρήξη στις σχέσεις του με την κόρη του τον πόνεσε περισσότερο από τον βρεφικό θάνατο του πρωτότοκου παιδιού του Νεβάδα. «Έχω κάνει πολλά ανοίγματα, αλλά εκείνη δεν θέλει να περνάει χρόνο μαζί μου».

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας δήλωσε ότι «εν μέρει» κατηγορεί για τη δραματική αλλαγή της Γουίλσον το Crossroads School for Arts & Sciences, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για διάφορους αποφοίτους του, όπως οι Jack Black, Maya Rudolph, Zooey Deschanel.

Τα δίδακτρα για το «κομμουνιστικό» σχολείο κοστίζουν έως και 50.000 δολάρια ανά μαθητή ετησίως, σημειώνει η New York Post.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό