21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού – Η ανακοίνωση για το μωρό που περιμένει με τον Dj Stephan

Ειδήσεις Ελλάδα

Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού. Η γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Dj Stephan, όπως αποκάλυψε η ίδια το απόγευμα του Σαββάτου 24/2 με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Έλενα Τσαγκρινού έγραψε στο βίντεο που ανέβασε με το υπερηχογράφημα του μωρού της: «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι.

Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε.

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και είναι φουλ ερωτευμένοι. Μάλιστα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσει από το πρώτο διάστημα της σχέσης τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου. Κάποια στιγμή θα μας δείτε στην εκκλησία. Είναι στα σχέδια μας ένα παιδάκι».

Τον Ιούλιο του 2023 ο γνωστός τράπερ είχε κάνει μία πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε γνωστό μαγαζί στον Πειραιά.  Ο DJ Stephan ενώ βρισκόταν στο πλευρό της συντρόφου του, γονάτισε δίνοντάς της ένα δαχτυλίδι, με την τραγουδίστρια να μένει άναυδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό