20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έγινε 40 ετών και μας έδειξε την εντυπωσιακή τούρτα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα 40 του χρόνια έκλεισε σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης και θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους του στο instagram, οι οποίοι έσπευσαν από το πρωί να του ευχηθούν. Ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα του και έγραψε στην λεζάντα:

«Και… έγινα 40! Έσβησα τα κεράκια της τουρτάρας μου στον χώρο που περνάω πολλέεες ώρες της ημέρας: στο στούντιο, παρέα φυσικά με την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου! Σας ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη και ευχαριστώ ακόμα περισσότερο εσάς που μου έχετε στείλει τόσα πολλά μηνύματα! Στα επόμενα που έρχονται!».

Το… φαινόμενο Άρης Πετρετζίκης

Όταν πρωτογνωρίσαμε τον Ακή Πετρετζίκη το 2010, μέσα από τη συμμετοχή στο Master chef, ήταν μόλις 26 ετών. Ένα παιδί που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή τόσο για την άνεση που είχε στο φακό και το ταλέντο του στη μαγειρική, όσο και για το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό και τα τατουάζ του.

Εκτός από το ότι είναι ο πρώτος Έλληνας Master chef, ο Άκης Πετρτζίκης, είναι και ο πιο επιτυχημένος, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ δυνατή επιχείρηση.

Εκτός από τα επαγγελματικά, όμως, ο Άκης Πετρετζίκης τα έχει καταφέρει πολύ καλά και στην προσωπική του ζωή, αφού μαζί με την σύζυγο του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έχουν αποκτήσει δυο γιούς στους οποίους ο αγαπημένος Έλληνας σεφ έχει τεράστια αδυναμία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό