18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έβγαλε τα δόντια του για μια μασέλα τιτανίου-Το αστρονομικό κόστος

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε άλλη μια κίνηση που προκαλεί σοκ προχώρησε ο γνωστός ράπερ Κάνιε Γουέστ, που πλέον χρησιμοποιεί το όνομα Ye, ο οποίος αποφάσισε να αφαιρέσει όλα τα δόντια του, αντικαθιστώντας τα με μια μασέλα από τιτάνιο, αξίας περίπου 850.000 δολαρίων.

Ο 46χρονος ράπερ, έκανε με περηφάνια νέα ανάρτηση με το νέο του χαμόγελο στο Instagram – στην οποία παρομοίασε τον εαυτό του με τον εμβληματικό κακό του Τζέιμς Μποντ, Jaws, ο οποίος εμφανίστηκε στο «The Spy Who Loved Me και Moonraker».

Kanye West has removed all of his teeth and replaced them with a titanium grill.

He doubles down by posting a photo of Jaws from the ‘007’ franchise. pic.twitter.com/p6pmnWSPV3

— One Take News (@OneTakeNews) January 17, 2024

Σύμφωνα με την DailyMail, η μασέλα είναι «πιο ακριβή από τα διαμάντια» και σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον σταρ.

Το εμφύτευμα είναι ένα νέο χειρουργικό μοντέλο και είναι μοναδικό για τον μουσικό – με το συνολικό κόστος να φημολογείται ότι είναι 850.000 δολάρια.

Οι νέες οδοντοστοιχίες του σταρ τοποθετήθηκαν από τον Δρ Thomas Connelly στο Beverly Hills μαζί με τον Naoki Hayashi, Master Dental Technician.

Ο Connelly είπε στο DailyMail: «Ήταν χαρά να δουλέψω σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Το όραμά του για το σχεδιασμό αυτής της μοναδικής τέχνης ξεπερνά την οδοντιατρική εξέλιξη. Το πάντρεμα του οράματός του με την οδοντιατρική επιστήμη έχει δημιουργήσει μια νέα εμφάνιση που είναι επική!».

Το 2010, ο ράπερ έδειξε τα εμφυτεύματα δοντιών με διαμάντια και χρυσό σε μια συνέντευξή του στην εκπομπή της Ellen DeGeneres – τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, είχαν αντικαταστήσει ολόκληρη την κάτω σειρά των δοντιών του.

«Απλώς νόμιζα ότι τα διαμάντια ήταν πιο δροσερά», της είπε, λέγοντας ότι ζήτησε από τον οδοντίατρο να αφαιρέσει την κάτω σειρά των δοντιών του και να τα αντικαταστήσει.

«Είναι πραγματικά τα πραγματικά μου δόντια. Αντικατέστησα την κάτω σειρά των δοντιών μου«, ισχυρίστηκε.

Οι προηγούμενοι ισχυρισμοί του ότι είχε αντικαταστήσει τα δόντια του αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό, με τους θαυμαστές του Kanye να αμφιβάλλουν ότι ακόμη και ο ίδιος θα έκανε κάτι τέτοιο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό