16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε για μία… θέση πάρκινγκ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίθεση με μαχαίρι σε βάρος ενός 51χρονου άνδρα σημειώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά, μετά από καυγά για μία θέση πάρκινγκ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν ο 51χρονος λογομάχησε με έναν 65χρονο για τη θέση στάθμευσης μπροστά από ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

Στη συνέχεια, τα πράγματα άρχισαν να «ξεφεύγουν» και τότε ο 65χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα και επιτέθηκε στον άλλο άνδρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.

Στη συνέχεια ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Πειραιά.

Σημειώνεται πως και χθες, Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σημειώθηκε μία επίθεση με μαχαίρι και μάλιστα, μπροστά στα έντρομα μάτια των υπαλλήλων ενός καταστήματος στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε ομοεθνή του και του κατάφερε έξι μαχαιριές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Το θύμα μεταφέρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά με σοβαρή αιμορραγία στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Ο δράστης που αναζητείται από τους άνδρες της Αστυνομίας, φαίνεται πως γνώριζε το θύμα, όπως κατέθεσαν οι γυναίκες αυτόπτες μάρτυρες, υπάλληλοι του καταστήματος όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο στον Πειραιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό