16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έβγαλε αντίδραση και τούμπαρε τον Μπαρέρ στο Χάλε ο Τσιτσιπάς!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ και δέχτηκε break νωρίς στο δεύτερο, όμως έβγαλε αντίδραση και πήρε την πρόκριση.

Την πρόκριση στους «16» στο 500άρι τουρνουά του Χάλε πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μεγάλη νίκη επί του Γκρεγκουάρ Μπαρέρ με 7-6(6), 4-6, 6(3)-7, σε 2 ώρες και 25 λεπτά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ και δέχτηκε break νωρίς στο δεύτερο, όμως έβγαλε αντίδραση και πήρε την πρόκριση.

Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη για φέτος στο γρασίδι, αφού πριν λίγες μέρες είχε γνωρίσει οδυνηρό αποκλεισμό στη Στουτγάρδη από τον Ρισάρ Γκασκέ.

Επόμενος αντίπαλος για τον 24χρονο θα είναι ο Νίκολας Γιάρι, ο οποίος επικράτησε 6-3, 7-5 νωρίτερα του Κορεντίν Μουτέ.

Το ματς:

O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε έξι ευκαιρίες για break στο πρώτο σετ, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε καμία. Δύο από αυτές ήταν στο πρώτο game, με τον Μπαρέρ να τον σταματάει και να κάνει το 1-0.

Στο πέμπτο game ο Τσιτσιπάς έφτασε ξανά σε break point που πέρασε ανεκμετάλλευτο και στη συνέχεια κράτησε με άνεση το σερβίς του, ενώ στο ενδέκατο game πήρε ξανά φωτιά.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 15-30, με τον Γάλλο να σβήνει δύο break points.

Ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε ξανά, αλλά ο αντίπαλός του αντέδρασε και έκανε το 6-5. Το ματς οδηγήθηκε στο tie break, στο οποίο βγήκε νικητής ο Μπαρέρ με 8-6.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έψαχνε αντίδραση και τη βρήκε, παρότι το δεύτερο σετ ξεκίνησε στραβά για αυτόν.

Ο Μπαρέρ προηγήθηκε 3-1, όμως ο Τσιτσιπάς έσβησε το break και ισοφάρισε (3-3), ενώ με χαρακτηριστική άνεση πήρε τα ηνία με 4-3.

Ο Γάλλος έκανε το 4-4, όμως ο Τσιτσιπάς πήρε τους επτά από τους οκτώ επόμενους πόντους και ισοφάρισε σε 1-1 σετ, στέλνοντας το παιχνίδι σε τρίτο σετ.

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως κατάφερε να αποδράσει.

Στο ένατο game ο Μπάρερ έφτασε μια ανάσα από το break, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ο Έλληνας τενίστας έσβησε τρία break points και έκανε το 5-4.

Το σετ οδηγήθηκε στο tie break, στο οποίο κυριάρχησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 7-3. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό