17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έβαλε δύσκολα στον ΟΦΗ η Κηφισιά αλλά δεν πήρε το «τρίποντο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κηφισιά έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο… βροχερό Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί. Από την άλλη μεριά, οι λιγοστές ευκαιρίες των Κρητικών δεν ήταν αρκετές για να βρουν γκολ οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε  με τις δυο ομάδες να μην έχουν απειλήσει σημαντικά η μία την άλλη. Μόνο ο ΟΦΗ κατάφερε να γίνει επικίνδυνος σε τρεις περιπτώσεις. Αρχικά στο 19ο λεπτό ο Ισέκα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αναγνωστόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια ο Λέγια απείλησε με τον ίδιο τρόπο αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς του είπε «όχι» (38′). Στιγμές πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου ο Βέλγος έχασε ακόμα μία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Από λάθος του γκολκίπερ των γηπεδούχων, βρέθηκε σε αρκετά πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να δώσει στην μπάλα κατεύθυνση προς την αντίπαλη εστία.

Στο 67′ η Κηφισιά αναπτύχθηκε πολύ ωραία με τον Μπιφούμα να βγαίνει σε θέση για σουτ στη γωνία της μεγάλης περιοχής. Ωστόσο ο επιθετικός της ομάδας των Βορείων Προαστείων έκανε μία χλιαρή προσπάθεια και ο Μάουμαν δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Αμφότεροι έδειξαν δυσκολία στη δημιουργία κατά το υπόλοιπο της αναμέτρησης κι έτσι το ματς έληξε χωρίς σκορ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των ομάδωνΚηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσαπάν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Τζανάτζια, Μενέντες, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος, ΟζέγκοβιτςΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Βεγιάδο, Μπάκιτς,;2Μπακού, Αποστολάκης, Χιμένεθ, Ισέκα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό