19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Άφησε 2ο τον Αμπντούλ Τζαμπάρ στα ριμπάουντ ο Giannis και «πάτησε» κορυφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στον κόσμο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπακς. Από τις πρώτες μέρες που είχε πάει στο Μιλγουόκι, φαινόταν ότι ο Giannis έχει κάτι… διαφορετικό.

Ποιος θα το περίμενε περίπου 10 χρόνια αργότερα, ότι θα ήταν σε αριθμούς ο κορυφαίος παίκτης των «ελαφιών» και πως θα ήταν στο Hall of Fame του ΝΒΑ. Σε κάθε παιχνίδι, ο «greek freak» φροντίζει να εντυπωσιάζει με την παρουσία του, ενώ φέτος, δείχνει πιο ώριμος από ποτέ στο παιχνίδι του.

Ο Giannis θέλει να φτάσει σε μία ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος με την αγαπημένη του ομάδα και δεν το έχει κρύψει. Στο πιο πρόσφατο ματς της ομάδας του με τους Ρόκετς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 26 πόντους, 17 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Με τα 17 «μαζέματα» που έκανε, ο ηγέτης των Μπακς, κατάφερε να γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα, σε ένα ακόμη ρεκόρ για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, κατάφερε να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στα ριμπάουντ και να γίνει ο κορυφαίος ριμπάουντερ όλων των εποχών για τους Μπακς.

Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ είχε 7161 και ο Giannis έχει πλέον 7162. Μία σπουδαία διάκριση για τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος έχει πιάσει και άλλες κορυφές με τη φανέλα των «ελαφιών».

Τα ατομικά επιτεύγματα του Giannis:

1ος σε συμμετοχές1ος σε λεπτά1ος σε πόντους1ος σε συνολικά ριμπάουντ1ος σε αμυντικά ριμπάουντ1ος σε ασίστ1ος σε μπλοκ1ος σε εκτελεσμένες βολές1ος σε εύστοχες βολές1ος σε triple-doubles1ος σε εύστοχα σουτ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό