20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Άστατος Βαλεντίνος

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τετάρτη, σε όλη σχεδόν τη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος, με νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες, μερική ηλιοφάνεια και πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές κατά διαστήματα στα ανατολικά και τα νότια, ενώ στην Εύβοια, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Βαθμιαία και από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί, με τα φαινόμενα να περιορίζονται στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με 17 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

@_flash.gr Ο καιρός την Τετάρτη 14, Φεβρουαρίου με την @@ελίνα καρέτσου##FlashGR##FlashGRWeather##weather##weathertoday##kairos##kairossimera##kairosflashgr##kairosflash##greece##greek##greecetiktok##greektiktok##greektok##fy##fyp##fypage##foryoupage##mpesfy##mpesfyp##mpesforyou##tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – flash.gr

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες και μερική ηλιοφάνεια με πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες και μερική ηλιοφάνεια με πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια του νομού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό