19.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Άσκηση ετοιμότητας για τα χιόνια αύριο στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Άσκηση ετοιμότητας για τα χιόνια θα πραγματοποιηθεί στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης την Τρίτη (7/11), όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού αναφέρεται:

«Η Κεντρική Οδός, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και ενόψει της χειμερινής περιόδου, θα πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 από τις 08:00 έως και τις 12:00, Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με την ονομασία «ΣΤΥΛΙΔΑ 2023».

Ειδικότερα, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων από το 223,32ο χλμ. έως και το 232,8ο χλμ. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη οι βραδυπορίες θα ξεκινήσουν από τον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομανδήλας στο 220ο χλμ., ενώ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα ξεκινήσουν στο 239ο χλμ (WC).

Καθώς δεν θα εφαρμοστούν εκτροπές κυκλοφορίας ή σύνθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η όχληση των οδηγών θα είναι η ελάχιστη δυνατή.

Στην άσκηση θα συμμετάσχει το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Η Κεντρική Οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση, καθώς και τις υποδείξεις της Τροχαίας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό