16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρχων ο Κορέια στο ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια Φερνάντες είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής (26/11) ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, στη Θεσσαλονίκη, για τη 12η ημέρα του πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος Ίβηρας ρέφερι θα βρεθεί για τέταρτη φορά στην Ελλάδα και για τρίτη σε παιχνίδι της θεσσαλονικιώτικης ομάδας, την οποία είχε διαιτητεύσει στη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη (2021-22) και στην περυσινή ήττα (0-2) από την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Επίσης, ο Κορέια είχε διαιτητεύσει έναν αγώνα των πλέι-άουτ την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0).

Κατά τα λοιπά, ο Κωνσταντίνος Περράκης ορίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης σε εκείνο του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, αμφότερα το Σάββατο (25/11), ενώ ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (26/11).

Την αυριανή (24/11), εναρκτήρια συνάντηση της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Βόλο θα διευθύνει ο Ανδριανός και τα παιχνίδια της Κυριακής (26/11) Κηφισιά-Αστέρας Τρίπολης, Λαμία-Ατρόμητος θα διευθύνουν, αντίστοιχα, οι Αλέξανδρος Τσακαλίδης και Χρήστος Βεργέτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό