20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άρπαξε κοσμήματα και ουίσκι αλλά ξέχασε τις… κάλτσες του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεχασιάρης αποδείχτηκε ο διαρρήκτης που «χτύπησε» διαμέρισμα 4ου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Επταλόφου στο Μαρούσι, καθώς μπορεί να έφυγε με σημαντική «μπάζα» αλλά άφησε πίσω του… τρεις κάλτσες και μάλιστα σε δύο διαφορετικά σημεία του σπιτιού.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διαμένει μία γυναίκα ηλικίας 80 ετών, η οποία κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι η διάρρηξη έγινε κατά την απουσία της από το σπίτι το πρωινό του Σαββάτου (6/4). Όπως διαπίστωσε ο «ποντικός» είχε αρπάξει διάφορα κοσμήματα (σ.σ. χρυσή αλυσίδα, δαχτυλίδια με διαμάντια, ασημένια αλυσίδα, τη βέρα της από λευκόχρυσο και διαμάντια κ.ά.), ενώ δεν λησμόνησε να πάρει μαζί του και δύο φιάλες ουίσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη υπολογίζει την αξία των κλοπιμαίων σε περίπου 10.000 ευρώ.

Ωστόσο, το… αστείο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο δράστης αποδείχτηκε… ξεχασιάρης καθώς άφησε πίσω του τρεις κάλτσες και συγκεκριμένα: επάνω σε ένα τραπέζι μία ανδρική κάλτσα χρώματος μπεζ, αλλά και εντός της μπανιέρας δύο κάλτσες χρώματος γκρι με λευκά πουά. Η 80χρονη παρέδωσε τις κάλτσες στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι Αρχές εκτιμούν πως του έπεσαν, καθώς είναι σύνηθες διαρρήκτες να τις χρησιμοποιούν για να βάζουν μέσα κλοπιμαία.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό