23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης στον Αιγόκερω, επιτυχία και επίτευξη στόχων για 6 ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω στις 04.01.24 στις 05.00 το απόγευμα σε μια θέση που θα είναι αρκετά δυνατή για εκείνον και θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο ενεργητικοί, δραστήριοι, αποτελεσματικοί στις ενέργειές μας αλλά ίσως και πιο γρήγοροι. Επίσης ο ερωτισμός και η σεξουαλική επιθυμία ίσως να είναι πιο έντονες .

Στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ευνοήσει θέματα που αφορούν την καριέρα μας και την κοινωνική μας ζωή ενώ θα είμαστε σε θέση από εδώ και πέρα να κάνουμε πιο δραστικές κινήσεις για τους στόχους μας.

Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης(Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)αλλά και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι-Σκορπιοί- Ιχθείς)ωστόσο οι Καρκίνοι ίσως να αντιμετωπίσουν και κάποιες επιθέσεις ή εντάσεις στις βασικές σχέσεις της ζωής τους. Επίσης θα πρέπει να προσέχουν και τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί-Ζυγοί σε παρορμητικές κινήσεις ή αποφάσεις που ίσως να πάρουν, να προσέχουν την υγεία αλλά και κάποια ατυχήματα. Επίσης οι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέχουν κάποια υπεροψία και αλαζονεία.

Σε γενικά πλαίσια ωστόσο αυτός ο Άρης θα είναι αρκετά θετικός αφού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι ευεργετικές και θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε κάποια σχέδιά μας.

Λίγο μετά αφού περάσει στον Αιγόκερω στις 10.01 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο που θα μπορέσει να τον βάλει σε ένα προγραμματισμένο πλαίσιο ,να στοχεύσει αρκετά δομημένα και να έχει θετικά αποτελέσματα σε ότι κι αν επιχειρήσει  ενώ θα ευνοηθούν αρκετά Αιγόκεροι-Ιχθείς των αρχικών ημερών αλλά και Ταύροι-Παρθένοι-Καρκίνοι-Σκορπιοί.

Η επόμενη όψη που θα σχηματίσει ο Άρης θα είναι το τρίγωνό του με τον Δία στις 11.01 που θα συμπαίσει με την Νέα Σελήνη και θα φέρει κάποια επαγγελματική επιτυχία,επιτυχία σε αθλήματα ή σπουδές ,εύνοια σε δικαστικά θέματα ,επιτυχία σε επιχειρήσεις αλλά ίσως και κάποια ξαφνική γνωριμία, έναν αρραβώνα ή γάμο. Θα ευνοηθούν και πάλι τα ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου.

Η σύνοδος με τον Ερμή θα πραγματοποιηθεί στις 27.01 και θα φέρει αρκετές συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες για τα δεύτερα δεκαήμερα των ζωδίων της Γης και του Νερού ενώ το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 30.01 θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες, προτάσεις ,γνωριμίες και θα ευνοήσει την ίδια ομάδα ζωδίων τέλος 2ου δεκαημέρου.

Στις 08.02 ο Άρης θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα φέρει κάποια πραγμάτωση των ονείρων μας ή θα βοηθήσει να έχουμε κάτι που έχουμε ονειρευτεί και θέλαμε αρκετό καιρό και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου.

Στη συνέχεια ο Άρης δεν θα σχηματίσει άλλη σημαντική όψη ωστόσο θα συμπορεύεται με την Αφροδίτη και οι δυο πλανήτες μαζί  θα ενισχύσουν  το φλερτ και την ερωτική μας ζωή ωστόσο η σύνοδός τους θα ολοκληρωθεί αφού περάσουν και οι δύο πλανήτες στον Υδροχόο και με τον Άρη να περνάει στις 14.02.24.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό