15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρης: Ο Βίντρα «βγαίνει» από το κάδρο των υποψηφίων επιθετικών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η περίπτωση του Ματέι Βίντρα απασχόλησε έντονα τον Άρη, φαίνεται όμως ότι απομακρύνεται από τις προτεραιότητες των «κίτρινων» οι οποίοι – παράλληλα με την υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά – κοιτούν άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Επί της υπόθεσης του 30χρονου Τσέχου επιθετικού, ο Άρης έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα και η πρόταση που κατέθεσε χαρακτηρίζεται λογική. Από τη στιγμή που πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος χειρουργήθηκε τον περασμένο Απρίλιο και άρχισε πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης πριν από τρεις εβδομάδες. Η πρόταση του Άρη περιλάμβανε την άμεση άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, την ένταξή του στις προπονήσεις και ουσιαστικά την εξασφάλιση αποδείξεων ότι όντως θα είναι έτοιμος – για να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα – εντός τεσσάρων εβδομάδων. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι δεν προχώρησε αυτή η προοπτική και υπό αυτές τις συνθήκες ο Ματέι Βίντρα δείχνει να «βγαίνει» από το κάδρο του Άρη.

Κατ’ επέκταση, οι «κίτρινοι» παραμένουν σε διαδικασία αναζήτησης επιθετικού έχοντας ασφαλώς ως βασική επιλογή τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Μίτσελ, παράλληλα όμως το όνομά του έχει συμπεριληφθεί στις συζητήσεις για την παραχώρηση του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Ολυμπιακό. Ο Άρης θέλει την επιστροφή του Μαυριτανού επιθετικού στο «Κλ. Βικελίδης», μεγαλύτερη σημασία όμως το τι θέλει ο ίδιος ο 27χρονος ποδοσφαιριστής. Είναι βέβαιο επίσης ότι οι εκπρόσωποι του Καμαρά βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, οπότε η εξέλιξη της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από τις επαφές που θα έχουν και για την ακρίβεια από το αν θα κατατεθεί σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό