19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρης: Με Χουτεσιώτη η 11αδα απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση καθώς αντικαθιστά τον τραυματία Χουλιάν Κουέστα κάτω από την εστία του Άρη στον αγώνα (20:00) με τη Ντίναμο Κιέβου στο Βουκουρέστι, στη μοναδική αλλαγή του Τόλη Τερζή στο αρχικό σχήμα.

Προφανώς αυτή έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας (14/8) και παρά την έντονη προσπάθειά του για να το ξεπεράσει, αυτό ήταν ανέφικτο. Κι έτσι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη αλλά και σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στη μοναδική αλλαγή του Τόλη Τερζή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» όπου η ομάδα του επικράτησε με 1-0.

Στην τετράδα της άμυνας, στα άκρα παρέμειναν οι Μοντόγια (δεξιά), Φεράρι (αριστερά) μαζί με τον κατά συνθήκη στόπερ, Μόζες Οντουμπάτζο, δίπλα στον Φαμπιάνο. Ο Ζαν Ζουλ διατηρεί ρόλο «κόφτη» έχοντας δίπλα του τους Τζούρασεκ, Νταρίντα ενώ στην επιθετική τριάδα βρίσκονται οι Λούις Πάλμα (αριστερά), Νταβίντ Κάρλσον (δεξιά) και ο Λορέν Μορόν στην κορυφή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό