24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Άρης μεταγραφές: Παίρνει Μόμπεργκ Κάρλσον σύμφωνα με τους Ιάπωνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Πηγές από την Ιαπωνία και τη J-League αναφέρουν ότι ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον αναμένεται να γίνει παίκτης του Άρη.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, ο Άρης έψαχνε την υπέρβαση με τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, όντας σε συζητήσεις για την απόκτησή του από την ιαπωνική Ουράβα.

Πλέον, δημοσίευμα από την Ιαπωνία «ντύνει» τον Σουηδό εξτρέμ στα κιτρινόμαυρα! Σύμφωνα με tweet insider από τους κύκλους της ιαπωνικής Λίγκας, ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μόμπεργκ Κάρλσον έχει συμβόλαιο με την Ουράβα ως το 2024.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκέτεμποργκ και μετά την παρουσία του στα τμήματα υποδομής αναρριχήθηκε στην επαγγελματική ομάδα μετρώντας 36 συμμετοχές, πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Οι εμφανίσεις του με τη φημισμένη σουηδική ομάδα προκάλεσαν το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων και τον Ιούλιο του 2013 η Σάντερλαντ αγόρασε τα δικαιώματα του έναντι 1.75 εκατομμυρίων ευρώ. Το πέρασμά του από την Αγγλία δεν ήταν αυτό που προφανώς φανταζόταν καθώς δεν αγωνίστηκε σε περισσότερα από ένα παιχνίδι με την πρώτη ομάδα για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στην Κιλμάρνοκ σε μια προβληματική σεζόν (2013-14) για τον ίδιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό